ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στα Καλάβρυτα

Ντετέκτιβ στα Καλάβρυτα

Ντετέκτιβ στα Καλάβρυτα – Ντετέκτιβ Καλάβρυτα – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών 

Ντετέκτιβ στα Καλάβρυτα

Λίγα λόγια για τα Καλάβρυτα

Τα Καλάβρυτα είναι μία ιστορική ορεινή κωμόπολη στο Νομό Αχαΐας, σε υψόμετρο 735 μέτρων, σε απόσταση 55 χιλιομέτρων από το Αίγιο και 72 από την Πάτρα.

Η κωμόπολη είναι ευρέως γνωστή τόσο από τον οδοντωτό σιδηρόδρομο που ξεκινά από το Διακοπτό για να τερματίσει στα Καλάβρυτα, όσο και από το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, πόλο έλξης για δεκάδες λάτρεις των χειμερινών σπορ.

Τα Καλάβρυτα και οι γύρω περιοχές διαθέτουν σπάνια φυσική ομορφιά.

Σημαντικά αξιοθέατα αποτελούν η ιστορική Μονή της Αγίας Λαύρας και του Μεγάλου Σπηλαίου καθώς και το Μουσείο του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

Σε απόσταση μόλις 17 χιλιομέτρων από την κωμόπολη και σε υψόμετρο 827 μέτρων βρίσκεται το Σπήλαιο Λιμνών Καλαβρύτων, ένα σπάνιο φυσικό δημιούργημα που πραγματικά αξίζει να επισκεφθεί κανείς.

Η κωμόπολη σήμερα θεωρείται ένας από τους πλέον δημοφιλείς χειμερινούς τουριστικούς προορισμούς, κυρίως χάρη στο ομώνυμο χιονοδρομικό κέντρο, ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον άρτια οργανωμένα στη χώρα μας.

Ντετέκτιβ στα Καλάβρυτα

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στα Καλάβρυτα και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στα Καλάβρυτα γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στα Καλάβρυτα επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στα Καλάβρυτα