ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στα Τρίκαλα Κορινθίας

Ντετέκτιβ στα Τρίκαλα Κορινθίας

Ντετέκτιβ στα Τρίκαλα Κορινθίας – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών

Ντετέκτιβ στα Τρίκαλα Κορινθίας

Λίγα λόγια για τα Τρίκαλα Κορινθίας

Παραδοσιακό χωριό που υπάγεται στο Δήμο Ξυλοκάστρου, σε απόσταση μόλις 12 χιλιομέτρων από το Χιονοδρομικό Κέντρο της Ζήρειας.

Τα Τρίκαλα βρίσκονται χτισμένα στις πλαγιές του όρους Ζήρεια. πάνω στα ερείπια του αρχαίου Μυσαίου.

Το χωριό αποτελείται από τρεις επιμέρους οικισμούς.

Τα Κάτω Τρίκαλα αποτελεί τον παλαιότερο από αυτούς και βρίσκεται σε υψόμετρο 900 μέτρων, ακολουθούν τα Μεσαία Τρίκαλα στα 1000 μέτρα και τέλος τα Άνω Τρίκαλα χτισμένα μέσα σε ένα υπέροχο ελατόδασος σε υψόμετρο 1100 μέτρων.

Τα Άνω Τρίκαλα είναι ένας πανέμορφος οικισμός με πετρόχτιστα αρχοντικά, πολλά από τα οποία έχουν μετατραπεί σε ξενώνες, ενώ γύρω από την κεντρική πλατεία λειτουργούν παραδοσιακά καφενεία.

Δείγμα καλά διατηρημένου παλαιού αρχοντικού αποτελεί αυτό των Νοταράδων, μίας από τις πιο εύπορες οικογένειες της περιοχής.

Αξιόλογη είναι η εκκλησία του Αγίου Γερασίμου με τις βυζαντινές αγιογραφίες και το μοναστήρι του Αγίου Βλασίου κτίσμα του 15ου αιώνα.

Τα περισσότερα καταλύματα διαμονής βρίσκονται στα Μεσαία Τρίκαλα, ενώ στα Κάτω Τρίκαλα δύο μεγάλα αιωνόβια πλατάνια κοσμούν την κεντρική πλατεία όπου και συγκεντρώνεται ο περισσότερος κόσμος.

Ο τελευταίος οικισμός συνδυάζει αρμονικά τη θαλάσσια αύρα του Κορινθιακού κόλπου με την άγρια ορεινή ομορφιά.

Τα Τρίκαλα Κορινθίας εδώ και χρόνια θεωρούνται ένας πολύ δημοφιλής χειμερινός ταξιδιωτικός προορισμός και ελκύει ολοένα και περισσότερους επισκέπτες.

Η τουριστική υποδομή στο χωριό είναι άριστη και συνεχώς βελτιώνεται.

Λειτουργούν ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, περιποιημένα σαλέ, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και δωμάτια για όλα τα γούστα που υπόσχονται ευχάριστη και άνετη διαμονή.

Ντετέκτιβ στα Τρίκαλα Κορινθίας

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στα Τρίκαλα Κορινθίας και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στα Τρίκαλα Κορινθίας γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στα Τρίκαλα Κορινθίας επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στα Τρίκαλα Κορινθίας