ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στα Τρίκαλα

Ντετέκτιβ στα Τρίκαλα

Ντετέκτιβ στα Τρίκαλα – Ντετέκτιβ Τρίκαλα – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών 

Ντετέκτιβ στα Τρίκαλα

Λίγα λόγια για τα Τρίκαλα

Πόλη στη Δυτική Θεσσαλία, πολύ κοντά στα Μετέωρα και την Καλαμπάκα.

Αποτελεί την πρωτεύουσα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Δήμου Τρικκαίων.

Διασχίζεται από τον ποταμό Ληθαίο, παραπόταμο του Πηνειού, ο οποίος διασχίζει το κέντρο της πόλης χωρίζοντάς την στα δύο.

Πρόκειται για μία όμορφη πόλη με εξαιρετική ρυμοτομία, μεγάλες πλατείες, πάρκα και πεζοδρόμους και χαρακτηριστικά αξιοθέατα όπως το Ασκληπιείο της Αρχαίας Τρίκκης, το Βυζαντινό Κάστρο και το Τζαμί του Οσμάν Σαχ κτίσμα του 16ου αιώνα.

Η παλιά πόλη αποτελείται από τις συνοικίες Βαρούσι και Παλιά Μανάβικα.

Η πρώτη βρίσκεται στις παρυφές του Φρουρίου και τα γραφικά σοκάκια της Δυό Στενά και Στενά του Σακαφλιά έγιναν ευρέως γνωστά από το Βασίλη Τσιτσάνη.

Το Βαρούσι επί Τουρκοκρατίας υπήρξε Χριστιανική συνοικία.

Τα παλιά βαρουσιώτικα σπίτια κτίσματα 17ου-19ου αιώνα και οι πολυάριθμες εκκλησίες αντικατοπτρίζουν την οικονομική και πολιτιστική άνθιση του 18ου και 19ου αιώνα, που προήλθε από το εμπόριο και τη βιοτεχνία.

Χαρακτηριστικά είναι τα όμορφα Βαρουσιώτικα αρχοντικά με τους περίτεχνους αρχιτεκτονικούς ρυθμούς.

Τα Παλιά Μανάβικα είναι μία ακόμα γειτονιά της παλιάς πόλης των Τρικάλων με χαρακτηριστική αρχιτεκτονική, που αποτελεί τη συνέχεια της συνοικίας Βαρούσι.

Ο Λόφος του Προφήτη Ηλία με την ομώνυμη εκκλησία είναι ένα σημαντικός πνεύμονας πρασίνου σε κοντινή απόσταση από το κέντρο των Τρικάλων με θέα την πόλη.

Άλλα σημαντικά αξιοθέατα στα Τρίκαλα είναι ο Μύλος Ματσόπουλου κτίσμα του 1884, ένα από τα πλέον αξιόλογα νεότερα πολιτιστικά μνημεία και σήμερα ιστορικό – βιομηχανικό πάρκο, το κτήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού, το δικαστικό μέγαρο και τα Παλαιά Ψυγεία-Παγοποιεία Κλιάφα, χαρακτηριστικό βιομηχανικό κτίσμα του 1926.

Αξίζει επίσης να επισκεφθεί κανείς τα μουσεία της πόλης όπως αυτό του Τσιτσάνη, το Δημοτικό Λαογραφικό Μουσείο σε διατηρητέο κτήριο, τη Δημοτική Πινακοθήκη και Βιβλιοθήκη, το Κέντρο Λαϊκής Μουσικής, και το Μουσείο Ιεράς Μητροπόλεως που στεγάζεται στο Μητροπολιτικό Μέγαρο.

Ντετέκτιβ στα Τρίκαλα

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στα Τρίκαλα και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στα Τρίκαλα γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στα Τρίκαλα επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στα Τρίκαλα