ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στην Ίο

Ντετέκτιβ στην Ίο

Ντετέκτιβ στην Ίο – Ντετέκτιβ Ίος – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών στην Ίο

Ντετέκτιβ στην Ίο

Λίγα λόγια για την Ίο

Ίος το νησί του Ομήρου και του ονείρου….

Ένας πασίγνωστος και κοσμοπολίτικος τουριστικός προορισμός στις Νότιες Κυκλάδες που κάθε καλοκαίρι μαγνητίζει χιλιάδες παραθεριστές από όλα τα μέρη της γης.

Το νησί συνδέεται ακτοπλοϊκά με το λιμάνι του Πειραιά και τα περισσότερα Κυκλαδονήσια.

Μικρό και ορεινό νησί με λίγα πεδινά τμήματα, χαρακτηρίζεται από μαγευτικές χρυσές αμμουδιές με πεντακάθαρη θάλασσα, απάνεμους όρμους, γραφικούς οικισμούς και πολλά αξιοθέατα.

Η μεγαλύτερη τουριστική κίνηση παρουσιάζεται στο λιμάνι και στην όμορφη πρωτεύουσα που το καλοκαίρι διαρκώς σφύζουν από ζωή.

Η Ίος εκτός όλων των άλλων είναι ευρέως γνωστή και για τις εκπληκτικές οργανωμένες και μη ακτές της που θεωρούνται από τις πιο όμορφες της χώρας μας.

Κουμπάρα, Μυλοπότας, Αγία Θεοδότη, Μαγγανάρι και Ψάθη είναι κάποιες από αυτές με κοινό τους χαρακτηριστικό την πεντακάθαρη θάλασσα και τη χρυσή αμμουδιά.

Η όμορφη Ίος εκτός από τις φυσικές ομορφιές της είναι εδώ και χρόνια συνυφασμένη με την έντονη νυχτερινή διασκέδαση.

Παράλληλα η τουριστική υποδομή σε ολόκληρο το νησί είναι άριστη και καλύπτει όλες τις απαιτήσεις.

Η γραφική ομώνυμη πρωτεύουσα (ή Χώρα) είναι χτισμένη αμφιθεατρικά σε λόφο σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από το λιμάνι, προσφέροντας ονειρεμένη θέα προς τον Όρμο αλλά και προς τα αντικρινά νησιά Σίκινο και Σαντορίνη.

Ντετέκτιβ στην Ίο

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στην Ίο και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στην Ίο γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στην Ίο επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στην Ίο