ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στην Αγιά

Ντετέκτιβ στην Αγιά

Ντετέκτιβ στην Αγιά – Ντετέκτιβ Αγιά – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών στην Αγιά

Ντετέκτιβ στην Αγιά

Λίγα λόγια για την Αγιά

Πεδινή κωμόπολη στο ανατολικό τμήμα του Νομού Λαρίσης.
Αποτελεί την έδρα της ομώνυμης δημοτικής κοινότητας, δημοτικής ενότητας και δήμου στην περιφέρεια Θεσσαλίας και απέχει περίπου 37 χλμ. από τη Λάρισα.

Εκτείνεται σε μία λοφώδη περιοχή, σε υψόμετρο 200 μέτρων, στους νοτιοανατολικούς πρόποδες της Όσσας, που ανατολικά “αγναντεύει” το τέλος του Θερμαϊκού κόλπου και το Αιγαίο πέλαγος.

Αποτελεί επίσης οδικό κόμβο στις επαρχιακές οδούς που συνδέουν τη Λάρισα με τα παραθαλάσσια χωριά του Νομού.

Σημαντικά αξιοθέατα στην Αγιά θεωρούνται οι εκκλησίες του πολιούχου της Αγίου Αντωνίου, της Κοίμησης της Θεοτόκου, του Αγίου Γεωργίου, της Αγίας Τριάδας και του Αγίου Νικολάου.
Η Αρχαιολογική Συλλογή επίσης περιλαμβάνει επιτύμβιες στήλες, νομίσματα, καθώς και Ελληνιστικές, Ρωμαϊκές και Βυζαντινές επιγραφές.

Στο βορειοανατολικό τμήμα της κωμόπολης και σε απόσταση 4 χλμ. από αυτήν δεσπόζει η Βυζαντινή Μονή του Αγίου Παντελεήμονα, κτίσμα του 13ου – 16ου αιώνα, με αξιόλογες τοιχογραφίες τοιυ 1724.

Επίσης στον παλιό δρόμο Αγιάς – Αγιοκάμπου, στο Μεγάλο Ρέμα, βρίσκεται το εντυπωσιακό πέτρινο γεφύρι του Αλλαμάνου, το οποίο κατασκευάστηκε το 1858, ώστε να καταστεί δυνατή η επικοινωνία της Αγιάς με τα παράλια.

Ντετέκτιβ στην Αγιά

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στην Αγιά και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στην Αγιά γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στην Αγιά επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στην Αγιά