ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στην Αμφίκλεια

Ντετέκτιβ στην Αμφίκλεια

Ντετέκτιβ στην Αμφίκλεια – Ντετέκτιβ Αμφίκλεια – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών

Ντετέκτιβ στην Αμφίκλεια

Λίγα λόγια για την Αμφίκλεια

Κωμόπολη του Νομού Φθιώτιδας χτισμένη σε υψόμετρο 400 μέτρων στους πρόποδες του Παρνασσού και σε απόσταση 170 χιλιομέτρων από την Αθήνα.

Τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει μεγάλη τουριστική ανάπτυξη και σε αυτό συμβάλλει η μικρή του απόσταση (μόλις 17 χλμ.) από το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού.

Πρόκειται για μία γραφική κωμόπολη με νεοκλασικά αρχοντικά, πλακόστρωτα σοκάκια και πλατείες.

Στην κεντρική πλατεία εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν το Μουσείο Άρτου και το Μουσείο Επαγγελμάτων, τα οποία συστεγάζονται στο Πνευματικό – Πολιτιστικό Κέντρου του δήμου.

Σε μικρή απόσταση από την κωμόπολη βρίσκεται το ξωκλήσι της Αγίας Ιερουσαλήμ χτισμένο σε σπηλιά, στην είσοδο της χαράδρας Βάρσαμο και σε υψόμετρο 850 μέτρων.

Επίσης, μόλις 6 χιλιόμετρα από την Αμφίκλεια, σε υψόμετρο 850 μέτρων, σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον δεσπόζει η Ιερά Μονή Δαδίου ή μοναστήρι της Παναγίας της Γαυριώτισσας.

Η τουριστική υποδομή στην Αμφίκλεια είναι πολύ καλή.
Λειτουργούν περιποιημένα καταλύματα διαμονής (ξενοδοχεία και παραδοσιακοί ξενώνες) καθώς και πολλά καταστήματα εστίασης.

Ντετέκτιβ στην Αμφίκλεια

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στην Αμφίκλεια και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στην Αμφίκλεια γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στην Αμφίκλεια επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στην Αμφίκλεια