ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στην Αράχωβα

Ντετέκτιβ στην Αράχωβα

Ντετέκτιβ στην Αράχωβα – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών στην Αράχωβα  – Ιδιωτικές Έρευνες στην Αράχωβα

Ντετέκτιβ στην Αράχωβα

Λίγα λόγια για την Αράχωβα

Ιδιαίτερα δημοφιλής και κοσμοπολίτικος χειμερινός ταξιδιωτικός προορισμός, κυρίως χάρη στη λειτουργία χιονοδρομικού κέντρου που απέχει μόλις 24 χιλιόμετρα από το χωριό.

Απέχει 170 χιλιόμετρα από την Αθήνα, 375 από τη Θεσσαλονίκη και 135 από την Πάτρα.

Η όμορφη κωμόπολη της Αράχωβας βρίσκεται χτισμένη αμφιθεατρικά στις νότιες πλαγιές του Παρνασσού σε υψόμετρο 950 μέτρων και καταλήγει σε μία χαράδρα όπου ρέει ο ποταμός Πλείστος.

Διοικητικά υπάγεται στο Νομό Βοιωτίας και στο Δήμο Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας.

Η Αράχωβα διατηρεί αναλλοίωτο τον παραδοσιακό χαρακτήρα της.

Ενδιαφέροντα αξιοθέατα είναι το Ρολόϊ της Αράχωβας, ο Ιερός Ναός του Αγίου Γεωργίου χτισμένος σε περίοπτη θέση στην κορυφή του χωριού και το Ηρώο του Καραϊσκάκη στη δυτική έξοδο όπου πραγματοποιούνται εκδηλώσεις και καταθέσεις στεφάνων κατά τις εθνικές επετείους.

Το Ρολόϊ είναι αναμφισβήτητα το σήμα κατατεθέν της κωμόπολης και βρίσκεται χτισμένο στην κορυφή ενός απόκρημνου βράχου που χρησίμευε ως φυσικός καταψύκτης για τη φύλαξη τυριών.

Για να επισκεφθεί κανείς τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου θα χρειαστεί να ανέβει 264 σκαλοπάτια (Εγκάρσιος) ξεκινώντας από τον κεντρικό δρόμο του χωριού.

Η πλακόστρωτη πλατεία Λάκκα είναι το κέντρο του χωριού με δεκάδες καταστήματα, καφέ μπαρ και εστιατόρια.

Η κοσμοπολίτικη Αράχωβα βρίσκεται σε κομβικό σημείο και προσφέρεται για αποδράσεις σε δημοφιλείς κοντινούς προορισμούς, όπως η Αγόριανη (24 χιλιόμετρα) και οι Δελφοί (10 χιλιόμετρα).

Ντετέκτιβ στην Αράχωβα

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στην Αράχωβα και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στην Αράχωβα γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.


Ντετέκτιβ στην Αράχωβα

Κόστος Ιδιωτικού Ντετέκτιβ για υποθέσεις στην περιοχή της Αράχωβας

Το κόστος για μια έρευνα στην περιοχή της Αράχωβας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Εμείς θα φροντίσουμε να διεκπεραιωθεί η υπόθεσή σας σύντομα με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και με το χαμηλότερο κόστος.


Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Πέτρου Δρόλια

Η επικοινωνία με το γραφείο μας είναι άμεση, όλες τις τηλεφωνικές κλήσεις τις απαντάει προσωπικά ο ιδιωτικός ντετέκτιβ κ. Πέτρος Δρόλιας.

Ντετέκτιβ Αράχωβα επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook: Ντετέκτιβ στην Αράχωβα