ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στην Ιθάκη

Ντετέκτιβ στην Ιθάκη

Ντετέκτιβ στην Ιθάκη – Ντετέκτιβ Ιθάκη – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών στην Ιθάκη

Ντετέκτιβ στην Ιθάκη

Λίγα λόγια για την Ιθάκη

Η ονομασία της Ιθάκης είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη νοσταλγία που νιώθουν οι ξενιτεμένοι για την πατρίδα τους.

Βρίσκεται σε απόσταση 2 ναυτικών μιλίων βορειοανατολικά της Κεφαλονιάς, στα νότια της Λευκάδας και στα ανατολικά του Αστακού Αιτωλοακαρνανίας, με τα οποία συνδέεται ακτοπλοϊκά σε καθημερινή βάση.

Αποτελεί το μικρότερο σε έκταση νησί του Ιονίου Πελάγους μετά τους Παξούς.

Η Ιθάκη είναι από τα λίγα νησιά του Ιονίου που κρατά το αυθεντικό χρώμα της και παραμένει αναλλοίωτη από το μαζικό κύμα τουρισμού.

Ωστόσο η τουριστική υποδομή θεωρείται πολύ καλή καθώς λειτουργούν πολλά τουριστικά καταλύματα διαμονής κάθε κατηγορίας σε όλους τους οικισμούς.

Πρόκειται για ένα πανέμορφο και καταπράσινο νησί το οποίο χαρακτηρίζεται από πυκνή βλάστηση, μαγευτικές ακτές, όμορφα χωριά και πολλά αξιοθέατα.

Η μεγαλύτερη τουριστική κίνηση σημειώνεται κυρίως στο Βαθύ αλλά και σε γραφικούς παραθαλάσσιους και μεσόγειους οικισμούς όπως ο Σταυρός, οι Φρίκες και το Κιόνι

Ντετέκτιβ στην Ιθάκη

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στην Ιθάκη και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στην Ιθάκη γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στην Ιθάκη επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στην Ιθάκη