ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στην Ικαρία

Ντετέκτιβ στην Ικαρία

Ντετέκτιβ στην Ικαρία – Ντετέκτιβ Ικαρία – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών στην Ικαρία

Ντετέκτιβ στην Ικαρία

Λίγα λόγια για την Ικαρία

Όμορφο νησί στο Ανατολικό Αιγαίο γεμάτο αντιθέσεις, απίστευτα σκηνικά και εικόνες που αξίζει κανείς να εξερευνήσει.

Απόκρημνοι ορεινοί όγκοι, μοναδικά τοπία με πλούσια βλάστηση, φαράγγια, χείμαρροι, σπήλαια αλλά και μαγευτικές ακρογιαλιές, γραφικά χωριά, ενδιαφέροντα αξιοθέατα είναι μόνο λίγα από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το εντυπωσιακό αυτό νησί των αντιθέσεων.

Τόπος πλούσιος σε ήθη και έθιμα που διατηρούνται ζωντανά μέχρι και σήμερα.
Πριν λίγα χρόνια η Ικαρία ήταν γνωστή χάρη στις ιαματικές πηγές της (γνωστές από την αρχαιότητα) και παρουσίαζε μικρή σχετικά τουριστική κίνηση.

Σήμερα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει καθώς η Ικαρία αποκτά όλο και περισσότερους οπαδούς που φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις από το νησί το οποίο έχει εξελιχθεί σημαντικά σε τουριστικό επίπεδο.

Η μεγαλύτερη τουριστική κίνηση παρουσιάζεται στα δύο λιμάνια του νησιού τον Άγιο Κήρυκο και τον Εύδηλο, αλλά και σε όμορφους οικισμούς με μαγευτικές παραλίες όπως ο Αρμενιστής, ο Νας και το Γιαλισκάρι

Στην Ικαρία μπορεί να φθάσει κανείς με πλοίο από τον Πειραιά ή και αεροπλάνο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ντετέκτιβ στην Ικαρία

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στην Ικαρία και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στην Ικαρία γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στην Ικαρία επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στην Ικαρία