ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στην Κίμωλο

Ντετέκτιβ στην Κίμωλο

Ντετέκτιβ στην Κίμωλο – Ντετέκτιβ Κίμωλος – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών 

Ντετέκτιβ στην Κίμωλο

Λίγα λόγια για την Κίμωλο

Η Κίμωλος είναι ένα μικρό και ορεινό νησί των Κυκλάδων, στα βορειοανατολικά της Μήλου, με την οποία χωρίζεται με ένα θαλάσσιο στενό πλάτους 1 ναυτικού μιλίου περίπου.

Αποτελεί ιδεώδη ταξιδιωτικό προορισμό για όσους επιθυμούν ήρεμες, ανέμελες και χαλαρωτικές διακοπές μακριά από τα πολύβουα τουριστικά θέρετρα.

Χαρακτηρίζεται από μοναδικό φυσικό περιβάλλον, όμορφους παραδοσιακούς οικισμούς με έντονο το Κυκλαδίτικο χρώμα, όμορφες εκκλησίες, σημαντικά αρχαία αξιοθέατα και παρθένες πεντακάθαρες ακτές.

Αν και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την τουριστική Μήλο, η Κίμωλος παραμένει αυθεντική και κρατά αναλλοίωτο το παραδοσιακό νησιώτικο χρώμα της.

Επίσης χαρακτηρίζεται από πλούσια πανίδα και ποικιλία πετρωμάτων με πιο γνωστό τον κιμωλίτη (κιμωλίας) του οποίου η εξόρυξη γίνεται στην περιοχή Πράσα.

Εξάλλου στην Κίμωλο και στην αντικρινή ακατοίκητη νησίδα Πολύαιγος υπάρχει απίστευτη ποικιλία πετρωμάτων που δημιουργούν πολύχρωμους σχηματισμούς.

Η Κίμωλος συνδέεται ακτοπλοϊκά με το λιμάνι του Πειραιά και με αυτά πολλών Κυκλαδίτικων νησιών, όπως της γειτονικής Μήλου, με την οποία υπάρχει καθημερινή σύνδεση.

Λιμάνι του νησιού είναι η Ψάθη που θεωρείται και ο πιο πυκνοκατοικημένος οικισμός με χαρακτηριστικά Κυκλαδίτικα σπίτια.

Στην Ψάθη λειτουργούν επίσης καταλύματα διαμονής και καταστήματα εστίασης.

Ντετέκτιβ στην Κίμωλο

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στην Κίμωλο και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στην Κίμωλο γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στην Κίμωλο επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στην Κίμωλο