ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στην Καλαμπάκα

Ντετέκτιβ στην Καλαμπάκα

Ντετέκτιβ στην Καλαμπάκα – Ντετέκτιβ Καλαμπάκα – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών

Ντετέκτιβ στην Καλαμπάκα

 Λίγα λόγια για την Καλαμπάκα

Πανέμορφη κωμόπολη στο Νομό Τρικάλων και πρωτεύουσα του Δήμου Μετεώρων.

Χτισμένη στο βορειοδυτικό τμήμα του Θεσσαλικού κάμπου, στις ρίζες του σπανίου γεωλογικού φαινομένου των Μετεώρων και στην αριστερή όχθη του ποταμού Πηνειού, η Καλαμπάκα είναι γνωστή σε παγκόσμια κλίμακα, χάρη στα περίφημα μοναστήρια που δεσπόζουν στις κορυφές των βράχων των Μετεώρων.

Κάθε χρόνο δέχεται χιλιάδες επισκέπτες από κάθε γωνιά της γης, που συρρέουν στον τόπο αυτό προκειμένου να δουν από κοντά και να θαυμάσουν αυτό το μοναδικό και επιβλητικό τοπίο που σχηματίζουν οι βράχοι.

Άλλα αξιοθέατα που αξίζει να επισκεφθεί κανείς στην Καλαμπάκα είναι το Μουσείο Ελληνικής Παιδείας, η Βιβλιοθήκη, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας & Μανιταριών καθώς και ο Ιερός Ναός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Επίσης στο χωριό Καστράκι σε απόσταση μόλις 2 χιλιομέτρων από την Καλαμπάκα, υψώνεται ο Ναός της Παναγίας της Δούπιανης, με τη σκήτη της Δούπιανης, που αποτέλεσε κέντρο λατρείας των πρώτων ασκητών (11ου-12ου αι.).

Από την Καλαμπάκα ξεκινά το σιδηροδρομικό δίκτυο που συνδέει την κωμόπολη με τα Τρίκαλα, την Καρδίτσα, τα Φάρσαλα και την Αθήνα.

Τα κτίρια του σιδηροδρομικού σταθμού της Καλαμπάκας έχουν χαρακτηριστεί ως ιστορικά διατηρητέα μνημεία.

Ντετέκτιβ στην Καλαμπάκα

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στην Καλαμπάκα και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στην Καλαμπάκα γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στην Καλαμπάκα επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στην Καλαμπάκα