ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στην Καρδίτσα

Ντετέκτιβ στην Καρδίτσα

Ντετέκτιβ στην Καρδίτσα – Ντετέκτιβ Καρδίτσα – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών 

Ντετέκτιβ στην Καρδίτσα

Λίγα λόγια για την Καρδίτσα

Θεσσαλική πόλη, πρωτεύουσα της ομώνυμης Περιφερειακής ενότητας και έδρα του ομώνυμου δήμου.

Βρίσκεται στο δυτικό άκρο του Θεσσαλικού κάμπου και είναι χτισμένη δίπλα σε ένα παραπόταμο του Πηνειού.

Πρόκειται για μία ωραία πόλη με μεγάλες πλατείες, όμορφες εκκλησίες, γραφικούς πεζόδρομους και ένα τεράστιο πάρκο.

Τόσο οι κάτοικοι όσο και οι επισκέπετες της Καρδίτσας έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε αυτήν και με ποδήλατο, αφού διαθέτει σημαντικό δίκτυο ποδηλατοδρόμων.

Το πρώτο αστικό κοινόχρηστο πάρκο που απέκτησε η Καρδίτσα είναι το Παυσίλυπο με έκταση 50 στρεμάτων.

Ο Μητροπολιτκός Ναός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, κτίσμα του 19ου αιώνα, βρίσκεται δίπλα στο πάρκο και θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους στον Ελλαδικό χώρο.

Ο Ιερός Ναός Ζωοδόχου Πηγής Καμινάδων κτίσμα του 1842 αποτελεί τον παλαιότερο ναό της Καρδίτσας

Στην κεντρική πλατεία της πόλης υψώνεται ο ορειχάλκινος έφιππος ανδριάντας του Γεωργίου Καραϊσκάκη, ενώ στο νότιο τμήμα της και σε μικρή απόσταση από αυτήν, βρίσκεται η Δημοτική Αγορά.

Στο νοτιοδυτικό τμήμα, στα όρια της άλλοτε συνοικίας «Καρατζά μαχαλά», βρίσκεται η οικία Γεροντοπούλου ή Οθωμανικό Κονάκι.
Πρόκειται για το μοναδικό σωζόμενο διώροφο κτίριο από την εποχή της Τουρκοκρατίας.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης και τα μουσεία της Καρδίτσας, όπως το Αρχαιολογικό, το Λαογραφικό δίπλα στο πάρκο Παυσίλυπο, το Πυροσβεστικό Μουσείο που στεγάζεται σε μικρό χώρο στη Δημοτική Αγορά της πόλης, το Αστυνομικό Μουσείο, το Μουσείο Λέσχης Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Καρδίτσας καθώς και η Δημοτική Πινακοθήκη.

Αξιόλογο είναι το Μουσείο Πόλης Καρδίτσας, ένα τριώροφο κτίριο το οποιό διαθέτει αίθουσες με μόνιμες και περιοδικές εκθέσεις, εργαστήριο συντήρησης, βιβλιοθήκη-αναγνωστήριο και θάλαμο ψηφιακής επεξεργασίας ήχου και εικόνας.

Οδικώς η Καρδίτσα εξυπηρετείται από την οδική αρτηρία ΕΟ30 στα βόρεια και ανατολικά της πόλης.

Επίσης σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από αυτήν με κατεύθυνση προς τη Λάρισα, διέρχονται οι ανισόπεδοι κόμβοι της ΕΟ30 με τον αυτοκινητόδρομο Ε65, ο οποίος διατρέχει ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, από τα νοτιοανατολικά έως τα βόρεια.

Η πόλη διαθέτει ένα σύγχρονο σταθμό Υπεραστικών Συγκοινωνιών, από όπου εκτελούνται δρομολόγια από και προς Τρίκαλα, Βόλο, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λαμία, Ιωάννινα και Πάτρα.

Η Καρδίτσα εξυπηρετείται επίσης από Σιδηροδρομικό Σταθμό, με απ’ ευθείας δρομολόγια από και προς Τρίκαλα, Καλαμπάκα και Σοφάδες.

Ντετέκτιβ στην Καρδίτσα

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στην Καρδίτσα και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στην Καρδίτσα γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στην Καρδίτσα επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στην Καρδίτσα