ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στην Πάργα

Ντετέκτιβ στην Πάργα

Ντετέκτιβ στην Πάργα – Ντετέκτιβ Πάργα – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών

Ντετέκτιβ στην Πάργα

Λίγα λόγια για την Πάργα

Πανέμορφη παραθαλάσσια κωμόπολη στο Βορειοδυτικό τμήμα του Νομού Πρέβεζας.

Η Πάργα βρίσκεται χτισμένη αμφιθεατρικά στο γήλοφο Πεζόβολος σε υψόμετρο 139 μέτρων και φθάνει έως τα παράλια του Ιονίου πελάγους.

Απέχει περίπου 68 χιλιόμετρα από την Πρέβεζα και 40 από την Ηγουμενίτσα, ενώ απέναντί της βρίσκονται τα μαγευτικά νησιά των Παξών και των Αντίπαξων, με τα οποία υπάρχουν ακτοπλοϊκές συνδέσεις.

Αποτελεί σημαντικό εμπορικό, οικονομικό και τουριστικό κέντρο στην περιοχή, αφού θεωρείται δημοφιλές τουριστικό θέρετρο και κάθε χρόνο προσελκύει μεγάλο αριθμό παραθεριστών.

Σε μικρή απόσταση από την πόλη εκτείνονται οι πανέμορφες παραλίες Κρυονέρι, Πίσω Κρυονέρι, Βάλτος, Σαρακήνικο, Αϊ Γιαννάκης στα ανατολικά και Λίχνος με δύο μικρά θαλάσσια σπήλαια.

Ακριβώς απέναντι από την Πάργα βρίσκεται το γραφικό και καταπράσινο Νησί της Παναγιάς που κοσμείται από την ομώνυμη εκκλησία, καθώς και ένα μικρό κάστρο το οποίο κατασκευάστηκε από Γάλλους και δεσπόζει στο πιο ψηλό σημείο του νησιού

Το Κάστρο της Πάργας δεσπόζει στην κορυφή ενός λόφου αγναντεύοντας την πόλη.

Πρόκειται για ένα σημαντικό κτίσμα – ορόσημο του 15ου αιώνα, ένα ισχυρό οχυρωματικό έργο που είχε χρησιμοποιηθεί για την προστασία της πόλης από τις χερσαίες και θαλάσσιες επιδρομές.

Στα δυτικά της Πάργας και συγκεκριμένα στο ακρωτήριο Χελαδιό, δεσπόζει η Μονή των Βλαχερνών.

Πρόκειται για ένα μεγαλοπρεπές κτίριο Βυζαντινής περιόδου με ψηλό καμπαναριό, που σύμφωνα με την παράδοση, είχε εννιά καμπάνες που όταν χτυπούσαν ακουγόταν από απόσταση 12 μιλίων.

Ντετέκτιβ στην Πάργα

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στην Πάργα και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στην Πάργα γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στην Πάργα επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στην Πάργα