ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στην Πάτμο

Ντετέκτιβ στην Πάτμο

Ντετέκτιβ στην Πάτμο – Ντετέκτιβ Πάτμος – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών στην Πάτμο

Ντετέκτιβ στην Πάτμο

Λίγα λόγια για την Πάτμο

Πάτμος…. Το Ιερό Νησί, το Νησί της Αποκάλυψης ή και Ιεροσόλυμα του Αιγαίου….

Πολλές είναι οι ονομασίες που έχουν δοθεί και χαρακτηρίζουν απόλυτα το υπέροχο αυτό νησί της Δωδεκανήσου, όπου η θρησκευτική κληρονομιά, η ηρεμία και η γαλήνη είναι στοιχεία διάχυτα σε κάθε του γωνιά.

Η Πάτμος αποτελεί ιδανικό ταξιδιωτικό προορισμό και είναι σημείο αναφοράς τόσο για τους προσκυνητές, όσο και για παραθεριστές που επιθυμούν ήρεμες και γαλήνιες διακοπές.

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό και όμορφο νησί με πολλές φυσικές ομορφιές, έντονες εναλλαγές τοπίου, παραδοσιακά γραφικά χωριά, μαγευτικές παραλίες, αναρίθμητες εκκλησίες, πολλά θρησκευτικά αξιοθέατα και παραδόσεις.

Το νησί συνδέεται ακτοπλοϊκά με το λιμάνι του Πειραιά καθώς και με άλλα νησιά των Δωδεκανήσων.

Η ομώνυμη γραφική πρωτεύουσα βρίσκεται σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από τη Σκάλα, το λιμάνι της Πάτμου που θεωρείται η πιο ανεπτυγμένη περιοχή σε τουριστικό επίπεδο.

Στο νησί υπάρχουν πραγματικά πολύ όμορφα χωριά και οικισμοί με υπέροχες δαντελωτές παραλίες όπως ο Γροίκος, ο Πάνω και ο Κάτω Κάμπος και το Λιβάδι.

Ντετέκτιβ στην Πάτμο

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στην Πάτμο και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στην Πάτμο γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στην Πάτμο επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στην Πάτμο