ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στην Πορταριά

Ντετέκτιβ στην Πορταριά

Ντετέκτιβ στην Πορταριά – Ντετέκτιβ Πορταριά – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών

Ντετέκτιβ στην Πορταριά

Λίγα λόγια για την Πορταριά

Η Πορταριά αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα και δημοφιλή χωριά του Πηλίου, καθώς και ιδανικό ταξιδιωτικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου.

Παραδοσιακός οικισμός, χτισμένος στη δυτική πλευρά του Πηλίου και βόρεια από το Βόλο, την πρωτεύουσα του νομού Μαγνησίας, εκτός των άλλων προσφέρει άπλετη θέα προς τα καταγάλανα νερά του Παγασητικού κόλπου.

Η μικρή απόσταση από το Βόλο (μόλις 12 χιλιόμετρα), από το χιονοδρομικό κέντρο (13 χιλιόμετρα) αλλά και από τις δημοφιλείς παραλίες της ευρύτερης περιοχής, έχουν συντείνει ώστε η Πορταριά να κατακλύζεται από πλήθος επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Χαρακτηρίζεται από μεγαλοπρεπή αρχοντικά με σκεπή και πέτρινες πλάκες, από τα οποία τα περισσότερα έχουν ανακαινισθεί και λειτουργούν ως παραδοσιακοί ξενώνες.

Ντετέκτιβ στην Πορταριά

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στην Πορταριά και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στην Πορταριά γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στην Πορταριά επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στην Πορταριά