ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στην Πρέβεζα

Ντετέκτιβ στην Πρέβεζα

Ντετέκτιβ στην Πρέβεζα – Ντετέκτιβ Πρέβεζα – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών

Ντετέκτιβ στην Πρέβεζα

Λίγα λόγια για την Πρέβεζα

Η Πρέβεζα βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της Ηπείρου, στην είσοδο του Αβρακικού κόλπου.

Αποτελεί πρωτεύουσα και λιμάνι του ομώνυμου Νομού, καθώς και έδρα του ομώνυμου δήμου.

Βρίσκεται χτισμένη στη βόρεια πλευρά του πορθμού της Πρέβεζας, ο οποίος συνδέει τον Αμβρακικό κόλπο με το Ιόνιο πέλαγος.

Η Πρέβεζα χαρακτηρίζεται από υπέροχη φύση, μαγευτικές παραλίες, ιστορικά μνημεία και προσφέρει πολλές επιλογές για διακοπές.

Πολύ όμορφος είναι ο περίπατος στο λιμάνι, στο ιστορικό κέντρο της πόλης με τα όμορφα παραδοσιακά κτίρια, αλλά και στον παραλιακό πεζόδρομο που θυμίζει νησί.

Σημαντικά αξιοθέατα και μουσεία που αξίζει να επισκεφθεί κανείς είναι ο Μητροπολιτικός Ναός του Αγίου Χαραλάμπους, κτίσμα του 18ου αιώνα με τον επιβλητικό πύργο του ρολογιού, το Δημοτικό Ναυτικό Μουσείο και η Δημοτική Πινακοθήκη«Ιωάννης Μόραλης».

Απέναντι από την Πρέβεζα σε απόσταση μόλις 600 μέτρων από αυτήν είναι το επίπεδο και αμμώδες ακρωτήριο του Ακτίου, γνωστό από τη ομώνυμη ναυμαχία του 31 π.Χ.

Στα βόρεια της πόλης και σε απόσταση μόλις 7 χιλιομέτρων, βρίσκεται ο εκτεταμένος ερειπιώνας της αρχαίας Νικόπολης, η οποία κτίστηκε από τον Οκταβιανό περί το 30 π.Χ.

Τα τελευταία χρόνια με τη δημιουργία της γέφυρας του Ρίου – Αντίριου, της υποθαλάσσιας Σήραγγας Πρέβεζας – Ακτίου, της Εγνατίας Οδού, αλλά και της Ιονίας Οδού, έχει διευκολυνθεί σημαντικά η πρόσβαση στην Πρέβεζα.

Επίσης σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από την πόλη, βρίσκεται το αεροδρόμιο του Ακτίου, το οποίο διοικητικά μεν ανήκει στην Αιτωλοακαρνανία, όμως εξυπηρετεί πολύ την Πρέβεζα αλλά και τη Λευκάδα.

Ντετέκτιβ στην Πρέβεζα

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στην Πρέβεζα και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στην Πρέβεζα γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στην Πρέβεζα επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στην Πρέβεζα