ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στην Πύλο

Ντετέκτιβ στην Πύλο

Ντετέκτιβ στην Πύλο – Ντετέκτιβ Πύλος – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών στην Πύλο

Ντετέκτιβ στην Πύλο

Λίγα λόγια για την Πύλο

Ιστορική και παραθαλάσσια κωμόπολη στο δυτικό τμήμα του νομού Μεσσηνίας η οποία υπάγεται στο Δήμο Πύλου – Νέστορος.

Βρίσκεται σε απόσταση 274 χιλιομέτρων από την Αθήνα, 118 από την Τρίπολη και 56 χιλιομέτρων από την Καλαμάτα την πρωτεύουσα του νομού.

Η πανέμορφη Πύλος είναι χτισμένη στον όρμο του Ναυαρίνου και ακριβώς απέναντι από το νησάκι Σφακτηρία.

Παλαιότερα ήταν γνωστή και με την ονομασία Ναυαρίνο, λόγω της ιστορικής ναυμαχίας που διεξήχθη στον ομώνυμο όρμο, ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της Ελληνικής ιστορίας.

Η Πύλος είναι σήμερα μία σύγχρονη κωμόπολη με άριστη ρυμοτομία και θεωρείται σημαντικό εμπορικό, μεταφορικό και τουριστικό κέντρο.

Στα στενά σοκάκια της πόλης διατηρούνται αρκετά παλιά πέτρινα σπίτια με ευρύχωρες αυλές.

Η κεντρική πλατεία Τριών Ναυάρχων κοντά στην προκυμαία κοσμείται από φοίνικες και γύρω από αυτήν δεσπόζουν τα κτίρια της κεντρικής αγοράς με τοξωτά ισόγεια.
Στην πλατεία βρίσκεται επίσης το ιστορικό ομώνυμο μνημείο αφιερωμένο στους ναυάρχους Δεριγνύ, Κόδριγκτον και Χέϋδεν, που ηγήθηκαν στην ιστορική ναυμαχία του Ναυαρίνου.

Στη βορειοδυτική πλευρά της κωμόπολης βρίσκεται η συνοικία του Φραγκομαχαλά, μπροστά από το σύγχρονο λιμάνι όπου λειτουργούν πολλές ψαροταβέρνες.

Κάτω από το Παλαιόκαστρο Πύλου, όπου κατά τον Όμηρο βρισκόταν η αρχαία πόλη, κατηφορίζοντας μια πλαγιά, εκτείνεται η εκπληκτική παραλία της Βοϊδοκοιλιάς, μία από τις ομορφότερες της χώρας μας.

Εκεί βρίσκεται και ένα θολωτό σπήλαιο που αναφέρεται και ως σπηλιά του Νέστορα.

Σε μικρή απόσταση από την κωμόπολη υπάρχουν κι άλλες μαγευτικές και δημοφιλείς παραλίες όπως αυτή της Γιάλοβας.

Η Πύλος που θεωρείται το μεγαλύτερο φυσικό λιμάνι της Πελοποννήσου τα τελευταία χρόνια, αποτελεί αγαπημένο ταξιδιωτικό προορισμό και η τουριστική υποδομή είναι πολύ καλή.

Ντετέκτιβ στην Πύλο

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στην Πύλο και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στην Πύλο γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στην Πύλο επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στην Πύλο