ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στην Τήλο

Ντετέκτιβ στην Τήλο

Ντετέκτιβ στην Τήλο – Ντετέκτιβ Τήλος – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών στην Τήλο

Ντετέκτιβ στην Τήλο

Λίγα λόγια για την Τήλο

Μικρό νησί στα Δωδεκάνησα μεταξύ Νισύρου και Χάλκης, ιδανική πρόταση για ήρεμες και γαλήνιες διακοπές, μακριά από άλλα νησιά που κατακλύζονται από το μαζικό κύμα τουρισμού.

Η Τήλος διατηρεί αναλλοίωτη τη νησιώτικη φυσιογνωμία της, οι κάτοικοι τηρούν πιστά τις παραδόσεις και σε γενικές γραμμές χαρακτηρίζεται από ήπιους και χαλαρούς ρυθμούς.

Εδώ ο επισκέπτης θα χαρεί το μοναδικό φυσικό περιβάλλον, την πεζοπορία, θα γνωρίσει την πλούσια πανίδα και χλωρίδα, τις 19 παρθένες πεντακάθαρες ακτές, τα αξιοθέατα του νησιού καθώς και το παλαιοντολογικό υλικό το οποίο βρίσκεται σε αφθονία.

Η Τήλος συνδέεται με ακτοπλοϊκά δρομολόγια με το λιμάνι του Πειραιά και το ταξίδι διαρκεί 15-17 ώρες.

Υπάρχουν επίσης ακτοπλοϊκές συνδέσεις με, την Κάλυμνο, την Πάτμο, τη Λέρο, την Αστυπάλαια, τη Νίσυρο, τη Ρόδο και την Κω.

Η Τήλος σύμφωνα με τα ιστορικά στοιχεία είχε κατοικηθεί από τη Νεολιθική εποχή και φημιζόταν για τα βότανα και τα αρώματά της, πράγμα που ισχύει μέχρι και σήμερα καθώς στο νησί ευδοκιμούν περί τα 400 είδη βοτάνων και λουλουδιών, ενώ ζουν και σπάνια είδη πουλιών.

Επίσης στην Τήλο έζησαν πριν 4500 χρόνια οι τελευταίοι νάνοι ελέφαντες της Ευρώπης οπότε και εξαφανίστηκαν.

Το νησί αποτελεί στην κυριολεξία ένα τεράστιο οικολογικό πάρκο!!!

Πρωτεύουσα είναι το Μεγάλο Χωριό, σε απόσταση 7 χιλιομέτρων περίπου βορειοανατολικά του λιμανιού Λιβάδια.

Η τουριστική υποδομή στο νησί θεωρείται πολύ καλή, καθώς λειτουργούν ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, δωμάτια και στούντιο.

Ντετέκτιβ στην Τήλο

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στην Τήλο και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στην Τήλο γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στην Τήλο επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στην Τήλο