ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στην Τσαγκαράδα

Ντετέκτιβ στην Τσαγκαράδα

Ντετέκτιβ στην Τσαγκαράδα – Ντετέκτιβ Τσαγκαράδα– Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών 

Ντετέκτιβ στην Τσαγκαράδα

Λίγα λόγια για την Τσαγκαράδα

Το Πήλιο είναι εδώ και χρόνια γνωστό ως ένας από τους πλέον δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς στη χώρα μας, που συγκεντρώνει πλήθος επισκεπτών, λόγω του μοναδικού πνιγμένου στο πράσινο τοπίων του, των εκπληκτικών γραφικών χωριών του και όχι μόνο…

Αναμφισβήτητα ένα από τα πιο όμορφα χωριά και πασίγνωστο τουριστικό θέρετρο αποτελεί η Τσαγκαράδα που συνδυάζει αρμονικά βουνό και θάλασσα.

Βρίσκεται χτισμένη στις πλαγιές του Πηλίου και σε απόσταση 55 χιλιομέτρων από το Βόλο την πρωτεύουσα του Νομού Μαγνησίας.

Το χωριό απαρτίζεται από 4 οικισμούς οι οποίοι οφείλουν τις ονομασίες τους στους ναούς που υψώνονται στις κεντρικές πλατείες τους.

Πρόκειται για τους Άγιους Ταξιάρχες τον παλαιότερο από αυτούς, την Αγία Παρασκευή με τον γέρο πλάτανο στην πλατεία, την Αγία Κυριακή και τον Άγιο Στέφανο.

Κύριο χαρακτηριστικό της Τσαγκαράδας είναι τα οικοδομήματα της με την ιδιόμορφη Πηλειορίτικη αρχιτεκτονική.

Η περιοχή της Τσαγκαράδας εκτός όλων των άλλων είναι γνωστή και για τις μαγευτικές παραλίες της που είναι πόλος έλξης χιλιάδων επισκεπτών κατά τη θερινή περίοδο.
Από αυτές αξίζει να αναφερθούν ο Μυλοπόταμος, η Φακίστρα και η Καραβοστασιά.

Ντετέκτιβ στην Τσαγκαράδα

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στην Τσαγκαράδα και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στην Τσαγκαράδα γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στην Τσαγκαράδα επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στην Τσαγκαράδα