ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στη Δράμα

Ντετέκτιβ στη Δράμα

Ντετέκτιβ στη Δράμα – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών στη Δράμα  – Ιδιωτικές Έρευνες στη Δράμα

Ντετέκτιβ στη Δράμα

Λίγα λόγια για τη Δράμα

Πανέμορφη πόλη στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έδρα του ομώνυμου δήμου και πρωτεύουσα της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας.

Πρόκειται για μία όμορφη και φιλόξενη πόλη με γραφικές γειτονιές, πλατείες, πάρκα, κήπους και ενδιαφέροντα νεοκλασικά αρχοντικά.

Στη Δράμα βρίσκονται πολλοί αρχαιολογικοί χώροι, σημαντικά μνημεία, ναοί και αξιοθέατα που αξίζει να επισκεφθεί κανείς.

Αξιόλογοι ναοί στην πόλη είναι ο Βυζαντινός Ναός της Αγίας Σοφίας κτίσμα του 10ου αιώνα, ο Βυζαντινός Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών του 14ου αιώνα, ο Μητροπολιτικός Ναός των Εισοδίων της Θεοτόκου και ο Ναός της πολιούχου Αγίας Βαρβάρας.

Η Πλατεία Ελευθερίας αποτελεί το πιο κεντρικό σημείο της πόλης, όπως και ο δημοτικός κήπος όπου βρίσκεται το Άγαλμα της Ελευθερίας, το Μνημείο Ηρώων Πολυτεχνείου και το Μνημείο Εθνικής Αντίστασης.

Το Πάρκο της Αγίας Βαρβάρας είναι μία μοναδική τοποθεσία στο κέντρο της Δράμας με χώρους πράσινους, πηγές, λιμνούλες και ένα μικρό υπαίθριο Θέατρο.

Στην πόλη υπάρχουν επίσης αξιόλογα μουσεία με ενδιαφέρουσες συλλογές.

Το Αρχαιολογικό Μουσείο βρίσκεται επί της οδού Πατριάρχου Διονυσίου και στεγάζει εκθέματα από τη Μέση Παλαιολιθική Εποχή μέχρι και τους νεώτερους χρόνους.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης το Εκκλησιαστικό Μουσείο Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας, το Μουσείο Τρένων και το Λαογραφικό Μουσείο.

Ο πολιτισμός κρατά εξέχουσα θέση στη ζωή της πόλης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους πραγματοποιούνται διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Δράμα όπως το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους κάθε Σεπτέμβριο και το Φεστιβάλ Τραγουδιού που γίνεται στο χώρο των Πηγών Αγίας Βαρβάρας.

Ντετέκτιβ στη Δράμα

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στη Δράμα και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στη Δράμα γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.


Ντετέκτιβ στη Δράμα

Κόστος Ιδιωτικού Ντετέκτιβ για υποθέσεις στην περιοχή της Δράμας

Το κόστος για μια έρευνα στην περιοχή της Δράμας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Εμείς θα φροντίσουμε να διεκπεραιωθεί η υπόθεσή σας σύντομα με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και με το χαμηλότερο κόστος.


Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Πέτρου Δρόλια

Η επικοινωνία με το γραφείο μας είναι άμεση, όλες τις τηλεφωνικές κλήσεις τις απαντάει προσωπικά ο ιδιωτικός ντετέκτιβ κ. Πέτρος Δρόλιας.

Ντετέκτιβ Δράμα επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook: Ντετέκτιβ στη Δράμα