ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στη Θήβα

Ντετέκτιβ στη Θήβα

Ντετέκτιβ στη Θήβα – Ντετέκτιβ Θήβα – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών στη Θήβα

Ντετέκτιβ στη Θήβα

Λίγα λόγια για τη Θήβα

Πόλη του Νομού Βοιωτίας και έδρα του Δήμου Θηβαίων.
Η Θήβα είναι μία από τις αρχαιότερες πόλεις της Ελλάδας με μεγάλη μυθολογική και ιστορική σημασία.

Σύμφωνα με τη μυθολογία ιδρύθηκε από τον Κάδμο, ενώ Θηβαίοι ήταν ο στρατηγός Επαμεινώνδας και ο Πελοπίδας ο ιδρυτής του Ιερού Λόχου.

Η αρχαία Ελληνική ονομασία «Θήβαι» οφείλεται στις περίφημες επτά πύλες της.

Η Θήβα και οι γύρω περιοχές κοσμούνται από σημαντικούς οικολογικούς θησαυρούς, αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και αξιόλογες εκκλησίες.

Αξίζει να αναφερθούν οι αρχαιολογικοί χώροι Καδμείον, ο Ναός του Ισμηνίου Απόλλωνος, η Επτάπυλος Θήβα, το Αμφείον, η Κρήνη της Δίρκης και άλλα.

Η πόλη της Θήβας διαθέτει ένα από τα σπουδαιότερα αρχαιολογικά μουσεία με σπάνιες συλλογές από διάφορες ιστορικές περιόδους.

Σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από τη Θήβα διέρχεται ο αυτοκινητόδρομος ΑΘΕ, σημαντικός οδικός κόμβος που συνδέει την Αθήνα με τη Θεσσαλονίκη.

Ο Σιδηροδρομικός Σταθμός της Θήβας εξυπηρετεί όλες τις κοντινές περιοχές, ενώ παρέχει και σύνδεση με τον προαστιακό σιδηρόδρομο.

Ντετέκτιβ στη Θήβα

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στη Θήβα και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στη Θήβα γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στη Θήβα επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στη Θήβα