ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στη Λάρισα

Ντετέκτιβ στη Λάρισα

Ντετέκτιβ στη Λάρισα – Ντετέκτιβ Λάρισα – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών στη Λάρισα

Ντετέκτιβ στη Λάρισα

Λίγα λόγια για τη Λάρισα

Μεγάλη Θεσσαλική πόλη, έδρα του Δήμου Λαρισαίων, της Περιφέρειας Θεσσαλίας καθώς και πρωτεύουσα της ομώνυμης Περιφερειακής Ενότητας.

Η Λάρισα θεωρείται το κέντρο της οικονομικής δραστηριότητας της Περιφέρειας καθώς και σημαντικό εμπορικό κέντρο, κόμβος επικοινωνιών και συγκοινωνιών, ενώ η περιοχή φημίζεται και για την αγροτική της παραγωγή, καθώς βρίσκεται στο Θεσσαλικό Κάμπο.

Διασχίζεται από τον ποταμό Πηνειό, ενώ στα βόρεια και βορειοανατολικά της υψώνονται οι ορεινοί όγκοι του Ολύμπου και του Κισσάβου.

Η πόλη διαθέτει πολλά αξιοθέατα, μουσεία, σημαντικά μνημεία από την αρχαιότητα, τη Βυζαντινή αλλά και την Οθωμανική περίοδο, χώρους αναψυχής και πάρκα.

Ένα τμήμα του ιστορικού κέντρου της πόλης, περιλαμβάνει την ευρύτερη περιοχή από τον λόφο του Φρουρίου έως και την κεντρική πλατεία και από την πλατεία Λαού μέχρι το ποτάμι.

Εκεί βρίσκεται ένα τμήμα της παλιάς Λάρισας, κυρίως της παλιάς αγοράς, με παλαιά κτήρια όπου σήμερα στεγάνονται εμπορικά καταστήματα, ταβέρνες και καφέ-μπαρ.

Σε αυτό το κομμάτι της πόλης βρίσκονται συγκεντρωμένα τα σημαντικότερα ιστορικά μνημεία της.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα μουσεία της Λάρισας και τα πιο γνωστά από αυτά είναι:

Το Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας στο λόφο Μεζούρλου στο νότιο τμήμα της πόλης

Το Λαογραφικό – Ιστορικό Μουσείο

Το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης

Το Μουσείο Κούκλας το μοναδικό στην Ελλάδα που στεγάζεται στο Μύλο του Παπά

Το Σιδηροδρομικό Μουσείο Λάρισας, το οποίο ιδρύθηκε το 2005 και στεγάζεται σε βοηθητικά κτήρια του Σιδηροδρομικού Σταθμού της πόλης.

Από τους χώρους αναψυχής και τα πάρκα ιδιαίτερα γνωστά είναι το Πάρκο Αλκαζάρ, ο Λόφος Φρουρίου, το Πάρκο Χαντζηχαλάρ και το Πάρκο Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Η Λάρισα αποτελεί μεγάλο οδικό κόμβο, καθώς ο αυτοκινητόδρομος Α.Θ.Ε, διέρχεται σε μικρή απόσταση από την πόλη, παρακάμπτοντάς την ανατολικά και ενώνοντάς την με την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον, η οδική αρτηρία ΕΟ6 συνδέει τη Λάρισα με τα Τρίκαλα, τα Ιωάννινα, την Ηγουμενίτσα και το Βόλο, ενώ η ΕΟ3 με την Κοζάνη και την υπόλοιπη Δυτική Μακεδονία στα βόρεια και τέλος η Εθνική Οδός Λάρισας – Καρδίτσας ενώνει την πόλη με αυτήν της Καρδίτσας.

Συγκοινωνιακά η Λάρισα εξυπηρετείται από υπεραστικά λεωφορεία ΚΤΕΛ που εκτελούν πυκνά δρομολόγια από και προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Ιωάννινα, Κοζάνη, Άρτα, Γρεβενά. Πρέβεζα, Φλώρινα, Καστοριά, Αιδηψό αλλά και προς τις περισσότερες περιοχές της περιφερειακής ενότητας Λάρισας.

Επίσης η Λάρισα διαθέτει και δίκτυο αστικών συγκοινωνιών με 17 λεωφορειακές γραμμές για τη σύνδεση της πόλης με κοντινούς οικισμούς, καθώς και ποδηλατόδρομους συνολικού μήκους 10 χιλιομέτρων περίπου.

Από τη Λάρισα περνάει επίσης ο κεντρικός σιδηροδρομικός άξονας της χώρας, που τη συνδέει σε προαστιακό επίπεδο με τη Θεσσαλονίκη και όλους τους ενδιάμεσους σταθμούς.

Ντετέκτιβ στη Λάρισα

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στη Λάρισα και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στη Λάρισα γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στη Λάρισα  επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στη Λάρισα

Ντετέκτιβ στη Λάρισα