ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στη Λέρο

Ντετέκτιβ στη Λέρο

Ντετέκτιβ στη Λέρο – Ντετέκτιβ Λέρος – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών στη Λέρο

Ντετέκτιβ στη Λέρο

Λίγα λόγια για τη Λέρο

Στο νοτιοανατολικό Αιγαίο, στο σύμπλεγμα των Δωδεκανήσων και συγκεκριμένα μεταξύ Πάτμου, Καλύμνου και Λειψών βρίσκεται το πανέμορφο νησί της Λέρου.

Το νησί της Άρτεμης αποτελεί ένα θαυμάσιο ταξιδιωτικό προορισμό, ιδανικό τόπο για ήρεμες και χαλαρωτικές διακοπές, καθώς δεν έχει κορεσθεί από το μαζικό κύμα τουρισμού.

Η Λέρος είναι ένα αληθινό κομψοτέχνημα με πλούσιο θαλάσσιο διαμελισμό, απάνεμα λιμανάκια, αλλά και απέραντες καταπράσινες εκτάσεις που φθάνουν μέχρι τη θάλασσα.

Γραφικοί οικισμοί με ονειρεμένες παραλίες για κάθε γούστο, όμορφα εκκλησάκια και πολλά αξιοθέατα χαρακτηρίζουν το όμορφο και ηπίων τόνων αυτό νησί που ενδείκνυται για οικογένειες με παιδιά.

Η τουριστική υποδομή είναι πολύ καλή και συνεχώς εξελίσσεται.

Η μεγαλύτερη τουριστική κίνηση συγκεντρώνεται στην Αγία Μαρίνα, στο Παντέλι, στον Πλάτανο αλλά και σε άλλους πανέμορφους παραθαλάσσιους οικισμούς όπως τα Άλιντα, το Κριθώνι, το Λακκί, τον Ξηρόκαμπο και το Παρθένι που χαρακτηρίζονται από ονειρεμένες ακρογιαλιές.

Στη Λέρο μπορεί να φθάσει κανείς με αεροπλάνο ή και πλοίο από το λιμάνι του Πειραιά.

Υπάρχουν επίσης ακτοπλοϊκές συνδέσεις με Σάμο, Φούρνους, Ικαρία, Πάτμο, Κάλυμνο, Λειψούς, Σύμη, Νίσυρο, Κω και Ρόδο.

Ντετέκτιβ στη Λέρο

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στη Λέρο και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στη Λέρο γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στη Λέρο επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στη Λέρο