ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στη Λήμνο

Ντετέκτιβ στη Λήμνο

Ντετέκτιβ στη Λήμνο – Ντετέκτιβ Λήμνος – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών στη Λήμνο

Ντετέκτιβ στη Λήμνο

Λίγα λόγια για τη Λήμνο

Η Λήμνος βρίσκεται στο Βόρειο Αιγαίο μεταξύ Λέσβου και Αγίου Ευστρατίου.

Ηφαιστειογενές νησί με πολλές πεδινές εκτάσεις και πλούσιο θαλάσσιο διαμελισμό, αποτελεί ιδανικό τόπο για ξεκούραση και χαλάρωση, καθώς χαρακτηρίζεται από ήπιους τόνους και δεν έχει κορεσθεί από το μαζικό κύμα τουρισμού.

Χαρακτηρίζεται από πολλές φυσικές ομορφιές, μαγευτικές ακρογιαλιές, παραδοσιακούς οικισμούς που τηρούν πιστά τα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα καθώς και πολλούς αρχαιολογικούς χώρους.

Η τουριστική υποδομή είναι πολύ καλή και συνεχώς βελτιώνεται.

Η μεγαλύτερη τουριστική κίνηση παρουσιάζεται κυρίως στη Μύρινα, που αποτελεί την πρωτεύουσα και το λιμάνι του νησιού, αλλά και σε άλλους γνωστούς παραθαλάσσιους οικισμούς και παραδοσιακά γραφικά χωριά.

Στη Λήμνο μπορεί να φθάσει κανείς με αεροπλάνο ή και πλοίο.

Καθημερινά εκτελούνται αεροπορικές πτήσεις από τα αεροδρόμια «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας και «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης με προορισμό το αεροδρόμιο «Ήφαιστος» της Λήμνου

Το λιμάνι της Μύρινας συνδέεται ακτοπλοϊκά με το Λαύριο Αττικής, τη Λέσβο, τη Χίο, τη Σάμο, την Ικαρία, τον Άγιο Ευστράτιο και την Καβάλα.

Ντετέκτιβ στη Λήμνο

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στη Λήμνο και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στη Λήμνο γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στη Λήμνο επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στη Λήμνο