ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στη Λαμία

Ντετέκτιβ στη Λαμία

Ντετέκτιβ στη Λαμία – Ντετέκτιβ Λαμία – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών στη Λαμία

Ντετέκτιβ στη Λαμία

Λίγα λόγια για τη Λαμία

Μεγάλη πόλη και πρωτεύουσα του Νομού Φθιώτιδας, κοντά στον ποταμό Σπερχειό.
Από τον 8ο έως το 19ο αιώνα αναφερόταν ως Ζητούνι.

Σημαντικά αξιοθέατα της πόλης θεωρούνται το Κάστρο της Λαμίας, το άγαλμα του Αθανασίου Διάκου στην ομώνυμη πλατεία, το άγαλμα του Άρη Βελουχιώτη στην πλατεία Λαού, το Κενοτάφιο του Αθανασίου Διάκου και τα μνημεία Εθνικής Αντίστασης και Αγνώστου Στρατιώτη.

Επίσης εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν το Αρχαιολογικό Μουσείο Λαμίας στο Κάστρο, το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στο Δημαρχείο, το Λαογραφικό στον πεζόδρομο Καλύβα Μπακογιάννη και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Λαμίας.

Ενδιαφέρουσα συλλογή επίσης περιέχει και το Μουσείο Ραδιοφώνου που βρίσκεται στην Πλατεία Παγκρατίου στο νότιο τμήμα της πόλης.

Στο κέντρο της Λαμίας υπάρχουν 4 πλατείες σε μικρή απόσταση μεταξύ τους, που αποτελούν σημείο συνάντησης για μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες.

Πρόκειται για την Πλατεία Λαού με το άγαλμα του Άρη Βελουχιώτη να δεσπόζει στο κέντρο της, την Πλατεία Ελευθερίας όπου βρίσκεται η Μητρόπολη και το Νεοκλασικό κτίριο της Περιφέρειας, η μικρή πλατεία Διάκου που κοσμείται από το άγαλμα του ιδίου του αγωνιστή και νεοκλασικά κτίσματα και την πλατεία Πάρκου στην καρδιά της πόλης όπου βρίσκεται το Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη του Βαλκανικού Πολέμου.

Ντετέκτιβ στη Λαμία

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στη Λαμία και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στη Λαμία γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στη Λαμία επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στη Λαμία