ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στη Λευκάδα

Ντετέκτιβ στη Λευκάδα

Ντετέκτιβ στη Λευκάδα – Ντετέκτιβ Λευκάδα – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών

Ντετέκτιβ στη Λευκάδα

Λίγα λόγια για τη Λευκάδα

Πραγματικά ονειρεμένο νησί, που από μόνο του αποτελεί ένα αξιοθέατο και θεωρείται πόλος έλξης για χιλιάδες παραθεριστές από όλα τα μέρη της γης.

Ήπια αλλά και άγρια ομορφιά, κατάφυτες εκτάσεις, μαγευτικές ακρογιαλιές πολυσύχναστες αλλά και ερημικές, παραδοσιακά μεσόγεια και παραθαλάσσια χωριά, ζεστοί και φιλόξενοι άνθρωποι αγκαλιάζουν τον επισκέπτη του πραγματικά μοναδικού αυτού νησιού.

Η Λευκάδα βρίσκεται στο Ιόνιο πέλαγος μεταξύ Κέρκυρας και Κεφαλονιάς.

Ονομάζεται και στεριανό νησί λόγω της ιδιαιτερότητας του στην οδική πρόσβαση.
Αποτελεί το μοναδικό Ελληνικό νησί όπου ο επισκέπτης μπορεί να φθάσει και οδικώς μέσω της πλωτής γέφυρας συνεχούς ροής που το συνδέει με τις απέναντι Ακαρνανικές ακτές.

Εναλλακτικά προσεγγίζεται και με αεροπλάνο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό αυτό του Ακτίου, σε απόσταση μόλις 18 χιλιομέτρων από την πόλη της Λευκάδας.

Υπάρχουν επίσης καθημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια από τη Βασιλική και το Νυδρί της Λευκάδας προς άλλα νησιά του Ιονίου όπως το Μεγανήσι, τις Φρίκες Ιθάκης και το Φισκάρδο Κεφαλονιάς.

Εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί δημοφιλέστατο τόπο παραθερισμού για Έλληνες και ξένους επισκέπτες και η τουριστική υποδομή σε ολόκληρο το νησί είναι άριστη.

Ντετέκτιβ στη Λευκάδα

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στη Λευκάδα και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στη Λευκάδα γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στη Λευκάδα επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στη Λευκάδα