ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στη Λιβαδειά

Ντετέκτιβ στη Λιβαδειά

Ντετέκτιβ στη Λιβαδειά – Ντετέκτιβ Λιβαδειά – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών 

Ντετέκτιβ στη Λιβαδειά

Λίγα λόγια για τη Λιβαδειά

Πόλη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, πρωτεύουσα του Νομού Βοιωτίας και έδρα της Ιεράς Μητρόπολης Θηβών και Λεβαδείας.

Η πόλη βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα του νομού σε υψόμετρο 160 μέτρων και σε απόσταση περίπου 130 χιλιομέτρων βορειοδυτικά της Αθήνας.

Η παραλία Διστόμου, η πλησιέστερη ακτή του νομού απέχει περίπου 30 χιλιόμετρα, όπου βρίσκεται και ο οικισμός Άσπρα Σπίτια.

Στα αξιοθέατα της πόλης αξίζει να αναφερθούν οι πηγές Κρύας με δέντρα, τρεχούμενα νερά και πέτρινα γεφυράκια, το πέτρινο θέατρο Κρύας, το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, της Αγίας Ιερουσαλήμ στη σπηλιά της Ζωοδόχου Πηγής φωλιασμένο ανάμεσα σε απόκρημνους βράχους, τα ερείπια του Μαντείου του Τροφωνίου και ο Πύργος του Ρολογιού.

Οδικώς η Λιβαδειά συνδέεται με τη Λαμία και άλλες πόλεις μέσω της Εθνικής οδού 3.
Συγκοινωνιακά, υπάρχει ο σιδηροδρομικός σταθμός Λιβαδειάς της γραμμής Αθήνα – Θεσσαλονίκη που εξυπηρετεί και τις γειτονικές περιοχές.

Ο Δήμος Λεβαδέων διοργανώνει κάθε χρόνο αξιόλογες πολιτιστικές εκδηλώσεις όπως τα Τροφώνια που αποτελούν πόλο έλξης για ντόπιους αλλά και για επισκέπτες.

Ντετέκτιβ στη Λιβαδειά

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στη Λιβαδειά και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στη Λιβαδειά γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στη Λιβαδειά επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στη Λιβαδειά