ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στη Μεθώνη

Ντετέκτιβ στη Μεθώνη

Ντετέκτιβ στη Μεθώνη – Ντετέκτιβ Μεθώνη – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών

Ντετέκτιβ στη Μεθώνη

Λίγα λόγια για τη Μεθώνη

Πανέμορφη, παραθαλάσσια και ιστορική κωμόπολη του Νομού Μεσσηνίας, η οποία υπάγεται διοικητικά στο Δήμο Πύλου – Νέστορος.

Απέχει 292 χιλιόμετρα από την Αθήνα και 61 από την Καλαμάτα την πρωτεύουσα του νομού.

Σήμα κατατεθέν της Μεθώνης το επιβλητικό ομώνυμο κάστρο, που θεωρείται από τα σημαντικότερα του Ελλαδικού χώρου και αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα καστροπολιτείας.

Χτίστηκε το 1209 μ.Χ. από τους Βενετούς που ήταν την εποχή εκείνη κύριοι της πόλης.

Βρίσκεται πάνω σε βράχο που εισχωρεί στη θάλασσα και χωρίζεται από τη στεριά με τεχνητή τάφρο.

Στη βόρεια πλευρά του κάστρου βρίσκεται η πύλη ενώ τα τείχη του είναι κατά διαστήματα ενισχυμένα με πύργους.

Στη νότια πλευρά του βρίσκεται ο οκταγωνικός πύργος Μπούρτζι χτισμένος πάνω σε βραχονησίδα που συνδέεται με το κυρίως φρούριο με μία γέφυρα με καμάρες.

Μέσα στα τείχη του κάστρου σημεία αναφοράς θεωρούνται η εκκλησία της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, η Στήλη του Μοροζίνι και τα ερείπια οθωμανικών λουτρών.

Απέναντι από τη Μεθώνη βρίσκεται το νησιωτικό σύμπλεγμα των Οινουσών που αποτελείται από της νησίδες Σαπιέντζα, Σχίζα και Αγία Μαρίνα που χαρακτηρίζονται από εξαιρετικής ομορφιάς φυσικό περιβάλλον

Η Μεθώνη είναι σήμερα μία σύγχρονη γοητευτική κωμόπολη με παραδοσιακό χρώμα, αρχαία, βυζαντινά, ενετικά και τούρκικα μνημεία.

Η αρμονική συνύπαρξη του παλιού με το σύγχρονο χαρίζουν μια μοναδική ταυτότητα στην πόλη και την έχουν αναδείξει ως ένα από τους δημοφιλέστερους ταξιδιωτικούς προορισμούς στη χώρα μας.

Σε απόσταση 10 χιλιομέτρων περίπου από τη Μεθώνη βρίσκεται ο παραθαλάσσιος οικισμός της Φοινικούντας που παρουσιάζει μεγάλη τουριστική κίνηση.

Ντ
ετέκτιβ στη Μεθώνη

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στη Μεθώνη και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στη Μεθώνη γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στη Μεθώνη επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στη Μεθώνη