ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στη Μονεμβασιά

Ντετέκτιβ στη Μονεμβασιά

Ντετέκτιβ στη Μονεμβασιά – Ντετέκτιβ Μονεμβασιά – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών 

Ντετέκτιβ στη Μονεμβασιά

Λίγα λόγια για τη Μονεμβασιά

Μικρή, ιστορική κωμόπολη στο Νομό Λακωνίας γνωστή από τους Φράγκους και ως Μαλβάζια.

Η Μονεμβασία αναφέρεται και ως «Γιβραλτάρ της Ανατολής» λόγω της ομοιότητας του βράχου της – σε σμίκρυνση βέβαια – με αυτόν του Γιβραλτάρ.

Πασίγνωστη από το Μεσαιωνικό Φρούριο χτισμένο στον ομώνυμο βράχο, ο οποίος αποτελεί ξεχωριστή νησίδα που ενώνεται με γέφυρα με τη σημερινή κωμόπολη της Λακωνικής ακτής.

Η κωμόπολη αποτελεί επίσης τόπο καταγωγής του βραβευμένου Έλληνα ποιητή της Ρωμιοσύνης Γιάννη Ρίτσου όπου και βρίσκεται ο τάφος του.

Η Βυζαντινή Καστροπολιτεία της Μονεμβασίας αποτελεί το νοτιότερο άκρο της Λακωνικής γης και μεταφέρει τους επισκέπτες σε ένα μοναδικό ταξίδι στο χρόνο και στην ιστορία.

Χαρακτηρίζεται από κάστρα, τείχη, παλιά αρχοντικά, λιθόστρωτα σοκάκια, παλιές αψίδες, καμάρες και 49 συνολικά εκκλησίες με Βυζαντινές εικόνες.

Ντετέκτιβ στη Μονεμβασιά

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στη Μονεμβασιά και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στη Μονεμβασιά γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στη Μονεμβασιά επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στη Μονεμβασιά