ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στη Μυτιλήνη

Ντετέκτιβ στη Μυτιλήνη

Ντετέκτιβ στη Μυτιλήνη – Ντετέκτιβ Μυτιλήνη – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών 

Ντετέκτιβ στη Μυτιλήνη

Λίγα λόγια για τη Μυτιλήνη

Πρωτεύουσα, λιμάνι, εμπορικό, διοικητικό, τουριστικό και πνευματικό κέντρο της Λέσβου είναι η όμορφη Μυτιλήνη, χτισμένη αμφιθεατρικά πάνω σε λόφο στο νοτιοανατολικό άκρο του.

Πρόκειται για μία όμορφη, σύγχρονη πόλη, που κοσμείται από διατηρητέα νεοκλασικά κτίρια, όπου το παραδοσιακό συνδυάζεται αρμονικά με το μοντέρνο, χαρίζοντάς της μια ξεχωριστή φινέτσα.

Στην κορυφή του λόφου και μέσα στο πευκόδασος Τσακμάκια υψώνεται το Κάστρο, χτισμένο πάνω σε αρχαία ερείπια και στην αρχή της προβλήτας του πολύβουου λιμανιού το μπρούντζινο Άγαλμα της Ελευθερίας που φέρει μαρμάρινη βάση.

Η πόλη περιλαμβάνει σημαντικά αξιοθέατα, αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και ναούς.

Αξίζει να αναφερθούν το Ελληνιστικό Θέατρο στην περιοχή της Αγίας Κυριακής, ερείπια Μεταρωμαϊκής έπαυλης, λείψανα από το πολυγωνικό τείχος της αρχαίας Μυτιλήνης, το μεγάλο νεκροταφείο 4ου και 3ου π.Χ. αιώνα, ο Άγιος Θεράπων κτίσμα του 18ου αιώνα και η Μητρόπολη.

Από τα μουσεία της πόλης μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν το Αρχαιολογικό, το Βυζαντινό Μεταβυζαντινό που στεγάζεται στον περίβολο της εκκλησίας του Αγίου Θεράποντος, το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης στο παλιό λιμεναρχείο και το Μουσείο Θεοφίλου που βρίσκεται στη Βαρειά σε απόσταση 3,5 χιλιομέτρων από το κέντρο της Μυτιλήνης.

Ντετέκτιβ στη Μυτιλήνη

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στη Μυτιλήνη και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στη Μυτιλήνη γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στη Μυτιλήνη επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στη Μυτιλήνη