ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στη Νίσυρο

Ντετέκτιβ στη Νίσυρο

Ντετέκτιβ στη Νίσυρο – Ντετέκτιβ Νίσυρος – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών στη Νίσυρο

Ντετέκτιβ στη Νίσυρο

Λίγα λόγια για τη Νίσυρο

Στα Δωδεκάνησα σε μικρή απόσταση από τις Μικρασιατικές ακτές και μεταξύ Κω και Τήλου, βρίσκεται η Νίσυρος, ένα υπέροχο νησί που αποτελεί από μόνο του ένα υπαίθριο γεωλογικό μουσείο.

Ηφαιστειογενές νησί σε σχήμα κόλουρου κώνου περιστοιχίζεται από 4 μικρές νησίδες και χαρακτηρίζεται από ηφαίστεια, πετρώματα και θερμές πηγές.

Τόπος με μακραίωνη ιστορία, κάνει δειλά τα βήματά του στον τουρισμό, όπου συνεχώς αναπτύσσεται, όμως κρατά αναλλοίωτες τις τοπικές παραδόσεις και το αυθεντικό νησιώτικο χρώμα του.

Κάστρα, μοναστήρια, παράξενοι γεωλογικοί σχηματισμοί, γραφικοί οικισμοί με ξεχωριστό χρώμα και αρχιτεκτονική σπιτιών, παρθένες ακτές είναι λίγα μόνο από τα στοιχεία που συνθέτουν την εικόνα του ξεχωριστού αυτού νησιού.

Αληθεύει ότι το ταξίδι είναι πολύωρο αφού διαρκεί 14 – 16 ώρες από τον Πειραιά, όμως αξίζει τον κόπο για όσους αποζητούν ήρεμες και χαλαρωτικές διακοπές και κυρίως για τους λάτρεις της φύσης, της πεζοπορίας και των εξερευνήσεων.

Πρωτεύουσα και λιμάνι της Νισύρου είναι το Μανδράκι με το Κάστρο της Σπηλιανής να δεσπόζει ψηλά.

Άλλοι γνωστοί οικισμοί είναι οι Πάλοι όμορφο παραθαλάσσιο χωριό, η Νικιά και ο ορεινός Εμπορειός.

Οι παραλίες της Νισύρου είναι ως επί το πλείστον απότομες λόγω της ηφαιστειογενούς σύστασης του εδάφους της, όμως υπάρχουν πολλές όμορφες παραλίες ιδανικές για κολύμπι και χαλάρωση.

Ντετέκτιβ στη Νίσυρο

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στη Νίσυρο και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στη Νίσυρο γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στη Νίσυρο επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στη Νίσυρο