ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στη Σάμο

Ντετέκτιβ στη Σάμο

Ντετέκτιβ στη Σάμο – Ντετέκτιβ Σάμος – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών στη Σάμο 

Ντετέκτιβ στη Σάμο

Λίγα λόγια για τη Σάμο

Η Σάμος αποτελεί το ανατολικότερο νησί του Αιγαίου πελάγους και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τις Μικρασιατικές ακτές.
Είναι το νησί της μυθικής Ήρας, του Πυθαγόρα, του Αριστάρχου και του Επίκουρου που πρωτοκατοικήθηκε στην αρχαιότητα από Κάρες, Πελασγούς και Λέλεγες.
Πολλές ήταν οι ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Σάμος κατά τους αρχαίους χρόνους όπως Δόρυσσα, Παρθενία και Ανθεμίς.

Το νησί ανέδειξε σημαντικές προσωπικότητες της επιστήμης και της φιλοσοφίας διεθνούς φήμης όπως ο Πυθαγόρας οι θεωρίες του οποίου επηρέασαν καθοριστικά την παγκόσμια μαθηματική σκέψη, ο αστρονόμος Αρίσταρχος μαθητής του Ευκλείδη, ο αρχιτέκτονας Μανδροκλής και άλλοι.
Η Σάμος είναι ένα πανέμορφο νησί στην κυριολεξία πνιγμένο στο πράσινο, κατάφυτο από ελαιώνες, πεύκα και αμπέλια που δίνουν το φημισμένο Σαμιώτικο κρασί φημισμένο από την αρχαιότητα.
Έντονη εναλλαγή τοπίων, δαντελωτές ακτές για όλα τα γούστα, γραφικά παραδοσιακά χωριά μεσόγεια ή παραθαλάσσια και σημαντικά ιστορικά και θρησκευτικά αξιοθέατα το χαρακτηρίζουν.

Ντετέκτιβ στη Σάμο

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στη Σάμο και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στη Σάμο γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στη Σάμο επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στη Σάμο