ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στη Σαμοθράκη

Ντετέκτιβ στη Σαμοθράκη

Ντετέκτιβ στη Σαμοθράκη – Ντετέκτιβ Σαμοθράκη – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών

Ντετέκτιβ στη Σαμοθράκη

Λίγα λόγια για τη Σαμοθράκη

Πανέμορφο και καταπράσινο νησί στο Βορειοανατολικό Αιγαίο, απέναντι από τις ακτές της Θράκης και σε απόσταση 29 ναυτικών μιλίων από την Αλεξανδρούπολη Έβρου με την οποία συνδέεται ακτοπλοϊκά.

Η Σαμοθράκη είναι ο ιδανικός ταξιδιωτικός προορισμός για όσους επιθυμούν ήρεμες και γαλήνιες διακοπές, προτιμάται κυρίως από τους φυσιολάτρες και ενδείκνυται για πεζοπορία και εξερευνήσεις.

Καταπράσινος τόπος με πλούσια πανίδα και χλωρίδα, πολλές φυσικές ομορφιές, παρθένα φύση, δάση με πλατάνια και άφθονα τρεχούμενα νερά.

Παραδοσιακά γραφικά χωριά, ονειρεμένες πεντακάθαρες παραλίες, πολλές αρχαιότητες και αξιοθέατα συμπληρώνουν τη μοναδική εικόνα του νησιού των Καβείρων.

Η Σαμοθράκη είναι ευρέως γνωστή χάρη στο άγαλμα της πτερωτής Νίκης (Νίκη της Σαμοθράκης) που χρονολογείται από το 220-190 μ.Χ. και σήμερα φυλάσσεται στο Μουσείο του Λούβρου.

Το νησί είχε κατοικηθεί από την Ύστερη Εποχή του Χαλκού αρχικά από Κάρες και αργότερα από Θράκες.

Σύμφωνα με ιστορικές πηγές αναφερόταν ως Σαόνησος, Σάος, Λευκανία και Μελίτη.

Στην αρχαιότητα λεγόταν «Ιερό Νησί» καθώς στη Σαμοθράκη τελούνταν τα Καβείρια Μυστήρια εφάμιλλα σε σπουδαιότητα με τα Ελευσίνια Μυστήρια.

Πρωτεύουσα του νησιού είναι η γραφική ομώνυμη πόλη και λιμάνι του η Καμαριώτισσα.

Πανέμορφα παραδοσιακά μεσόγεια και παραθαλάσσια χωριά κεντρίζουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών όπως το Λάκκωμα, οι Άνω και Κάτω Καρυώτες, τα Θέρμα με τις ραδιοθειούχες ιαματικές πηγές, ο Ξηροπόταμος, τα Αλώνια και άλλα μικρότερα.

Ντετέκτιβ στη Σαμοθράκη

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στη Σαμοθράκη και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στη Σαμοθράκη γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στη Σαμοθράκη επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στην Σαμοθράκη