ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στη Σκόπελο

Ντετέκτιβ στη Σκόπελο

Ντετέκτιβ στη Σκόπελο – Ντετέκτιβ Σκόπελος – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών στη Σκόπελο

Ντετέκτιβ στη Σκόπελο

Λίγα λόγια για τη Σκόπελο

Μαγευτικό νησί στις Σποράδες στα ανατολικά της Σκιάθου, με μοναδικό φυσικό περιβάλλον, υπέροχες ακρογιαλιές και χαλαρούς ρυθμούς, η βασική πρωταγωνίστρια τoυ γνωστού μιούζικαλ «Mamma Mia”.

Η Σκόπελος κατά την αρχαιότητα αναφερόταν ως Πεπάρηθος, ονομασία που οφείλεται στον αδελφό του Στάφυλου γιού της Αριάδνης και πρώτου οικιστή του νησιού.

Πανέμορφο και καταπράσινο νησί που χαρακτηρίζεται από υπέροχες τοποθεσίες με ελαιώνες και αμπέλια, πευκόφυτους λόφους που απολήγουν σε αμμουδερούς όρμους, γραφικούς οικισμούς και πολλές εκκλησίες.

Τα χρώματα που κυριαρχούν εδώ είναι το πράσινο και το γαλάζιο.

Τα τελευταία χρόνια η τουριστική κίνηση έχει αναπτυχθεί πολύ στη Σκόπελο, ενώ η υποδομή σε καταλύματα διαμονής, εστίαση, διασκέδαση είναι πολύ καλή και ολοένα βελτιώνεται.

Γνωστοί οικισμοί του νησιού που παρουσιάζουν σημαντική τουριστική κίνηση θεωρούνται η ομώνυμη πρωτεύουσα, ο Αγνώντας με το μικρό λιμανάκι του, το Λιμνονάρι και βορειότερα ο Πάνορμος που διαθέτει μία από τις πλέον κοσμικές και πλήρως οργανωμένες πλαζ.

Άλλοι γραφικοί οικισμοί με μεγάλη τουριστική κίνηση το καλοκαίρι είναι το Κλήμα, η Γλώσσα (32 χλμ. από την πρωτεύουσα) και το Λουτράκι Γλώσσας το πρώτο λιμάνι.

Ντετέκτιβ στη Σκόπελο

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στη Σκόπελο και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στη Σκόπελο γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στη Σκόπελο επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στη Σκόπελο