ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στη Σκύρο

Ντετέκτιβ στη Σκύρο

Ντετέκτιβ στη Σκύρο – Ντετέκτιβ Σκύρος – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών στη Σκύρο

Ντετέκτιβ στη Σκύρο

Λίγα λόγια για τη Σκύρο

Η Σκύρος αποτελεί το μεγαλύτερο σε έκταση νησί των Σποράδων.

Βρίσκεται απομονωμένο από τα υπόλοιπα του συμπλέγματος και συγκεκριμένα ακριβώς απέναντι από την παραλία της Κύμης με την οποία συνδέεται ακτοπλοϊκά.

Υπάρχει επίσης αεροπορική σύνδεση με το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» από όπου πραγματοποιούνται τακτικές αεροπορικές πτήσεις με προορισμό τη Σκύρο.

Το αεροδρόμιο του νησιού βρίσκεται σε απόσταση 17 χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα.

Η Σκύρος είναι ένα πανέμορφο νησί και εντυπωσιάζει τον επισκέπτη με την αυθεντικότητά της καθώς κρατά αναλλοίωτη τη φυσική ομορφιά και τις πλούσιες παραδόσεις της.

Η πόλη της Σκύρου (ή Χώρα) εκτείνεται σε απόσταση 11 χιλιομέτρων βορειοανατολικά του λιμανιού και είναι χτισμένη αμφιθεατρικά πάνω σε ένα απότομο βράχο.

Το μικρό λιμάνι της Λιναριάς παρουσιάζει αυξημένη κίνηση κατά την καλοκαιρινή κυρίως περίοδο, ενώ γύρω από αυτό απλώνεται ο ομώνυμος οικισμός.

Ντετέκτιβ στη Σκύρο

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στη Σκύρο και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στη Σκύρο γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στη Σκύρο επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στη Σκύρο