ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στη Σύμη

Ντετέκτιβ στη Σύμη

Ντετέκτιβ στη Σύμη – Ντετέκτιβ Σύμη – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών στη Σύμη

Ντετέκτιβ στη Σύμη

Λίγα λόγια για τη Σύμη

Σύμη… Απλά μαγευτική και κουκλίστικη….

Μια εικόνα σαν καρτ ποστάλ ξετυλίγεται στα μάτια του επισκέπτη, καθώς το πλοίο πλησιάζει το μικρό λιμάνι αυτού του μοναδικού νησιού με τη ρομαντική γοητεία και την αξεπέραστη ομορφιά και αυθεντικότητα.

Η Σύμη θεωρείται αναμφισβήτητα ένα από πιο όμορφα και γραφικά νησιά της Δωδεκανήσου.

Βρίσκεται στα βορειοδυτικά της Ρόδου και στα ανατολικά της Νισύρου, αγκαλιασμένη από τα Μικρασιατικά παράλια σε απόσταση μόλις 5 ναυτικών μιλίων από αυτά.

Στο νησί μπορεί να φθάσει κανείς από το λιμάνι του Πειραιά, μετά από ένα πολύωρο ταξίδι 12-14 ωρών και μετά από ενδιάμεσες στάσεις σε άλλα νησιά του Δωδεκανησιακού συμπλέγματος, όμως πραγματικά αξίζει τον κόπο.

Πολλές φυσικές ομορφιές, αυθεντικότητα τοπίου, γραφικοί οικισμοί με παραδοσιακή αρχιτεκτονική, παρθένες πεντακάθαρες ακτές, όμορφες εκκλησίες και μοναστήρια, πλούσια ιστορία και απλοί καλωσυνάτοι άνθρωποι είναι λίγα μόνο από τα στοιχεία που συνθέτουν την εικόνα της Σύμης.

Μικρό νησί μεν, όμως πληροί όλες τις προϋποθέσεις για ευχάριστες και ανέμελες διακοπές.

Η τουριστική υποδομή είναι πολύ καλή με πολλές επιλογές για ποιοτική διαμονή σε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, δωμάτια πολλά εκ των οποίων στεγάζονται σε παραδοσιακά αναπαλαιωμένα αρχοντικά και επιπλωμένες κατοικίες.

Η ομώνυμη πρωτεύουσα και λιμάνι της Σύμης είναι ένας γραφικός νησιώτικος οικισμός που αποτελείται από δύο συνοικίες: το Γιαλό όπου βρίσκεται το λιμάνι και την Άνω Σύμη ή Χωριό την πρωτεύουσα.

Άλλοι γραφικοί οικισμοί είναι ο Εμπορειός και το Πέδι.

Ντετέκτιβ στη Σύμη

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στη Σύμη και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στη Σύμη γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στη Σύμη επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στη Σύμη