ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στη Χίο

Ντετέκτιβ στη Χίο

Ντετέκτιβ στη Χίο – Ντετέκτιβ Χίος – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών στη Χίο

Ντετέκτιβ στη Χίο

Λίγα λόγια για τη Χίο

Η Μυροβόλος Χίος το νησί της μαστίχας, το νησί του Ομήρου αποτελεί ένα ξεχωριστό ταξιδιωτικό προορισμό καθώς τα πάντα είναι πλήρως εναρμονισμένα μεταξύ τους

Πνιγμένη στο πράσινο με πυκνά πευκοδάση, απέραντες εκτάσεις με μαστιχόδεντρα, εξαίρετο κλίμα, γραφικά χωριά και οικισμοί, δαντελωτές ακρογιαλιές, δεκάδες αξιοθέατα, μουσεία και όμορφες εκκλησίες, μεσαιωνικά χωριά με παλιά σπίτια και αρχοντικά ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής είναι λίγα από τα στοιχεία που συνθέτουν την εικόνα του ξεχωριστού αυτού νησιού του Αιγαίου.

Η Χίος βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα του Αιγαίου στα νότια της Λέσβου, στα βόρεια της Σάμου και της Ικαρίας καθώς και σε απόσταση αναπνοής από τα αντικρινά Μικρασιατικά παράλια.

Η ομώνυμη πρωτεύουσα και λιμάνι είναι μία πολύ όμορφη νησιωτική πολιτεία με αξιόλογα κτίρια που αποδεικνύουν την πνευματική και εμπορική της ακμή, αξιοθέατα, μουσεία και όμορφες εκκλησίες.

Ντετέκτιβ στη Χίο

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στη Χίο και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στη Χίο γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στη Χίο επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στη Χίο