ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στις Σπέτσες

Ντετέκτιβ στις Σπέτσες

Ντετέκτιβ στις Σπέτσες – Ντετέκτιβ  Σπέτσες – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών στις Σπέτσες

Ντετέκτιβ στις Σπέτσες

Λίγα λόγια για τις Σπέτσες

Αρχοντικό και κοσμοπολίτικο χαρακτηρίζεται το νησί της Μπουμπουλίνας με το ένδοξο παρελθόν και τη σημαντική ναυτική παράδοση, στοιχεία που είναι διάχυτα σε κάθε γωνιά του.

Οι Σπέτσες είναι το νοτιότερο νησί του συμπλέγματος του Αργοσαρωνικού που χωρίζεται από ένα μικρό θαλάσσιο στενό από τα αντικρινά Αργολικά παράλια της Κόστας Ερμιονίδος.

Η πρόσβαση γίνεται είτε με ταχύπλοο από το λιμάνι του Πειραιά είτε οδικώς μέχρι την Κόστα Αργολίδας από όπου αναχωρούν μικρά πλοία και θαλάσσια ταξί.

Το νησί χαρακτηρίζεται από πολλές φυσικές ομορφιές, μαγευτικές ακτές και σημαντικά αξιοθέατα.

Θεωρείται αγαπημένος ταξιδιωτικός προορισμός για Έλληνες και ξένους παραθεριστές και σε αυτό συντείνει η εύκολη πρόσβαση σε αυτό από την Αττική αλλά και από την Πελοπόννησο.

Η όμορφη πόλη των Σπετσών θεωρείται μία από τις πιο αρχοντικές και χαρακτηριστικές νησιώτικες πολιτείες συνάμα με αρκετά νεοκλασικά κτίρια.

Ντετέκτιβ στις Σπέτσες

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στις Σπέτσες και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στις Σπέτσες γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στις Σπέτσες επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στις Σπέτσες