ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στον Πόρο

Ντετέκτιβ στον Πόρο

Ντετέκτιβ στον Πόρο – Ντετέκτιβ Πόρος – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών στον Πόρο

Ντετέκτιβ στον Πόρο

Λίγα λόγια για τον Πόρο

Ο Πόρος είναι γνωστός και ως Μικρή Βενετία του Αργοσαρωνικού και όχι άδικα καθότι πλησιάζοντας με το πλοίο το λιμάνι του τη θυμίζει έντονα.

Πανέμορφο και καταπράσινο νησί όπου όλα συνδυάζονται αρμονικά: το πράσινο από τα πεύκα με τη γαλάζια πεντακάθαρη θάλασσα, το παραδοσιακό με το κοσμικό και η χαλάρωση με τη διασκέδαση.

Χάρη στην κοντινή του απόσταση από την Αθήνα αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για αποδράσεις του Σαββατοκύριακου όσο και για πολυήμερες διακοπές.

Η τουριστική υποδομή σε ολόκληρο το νησί είναι άριστη.

Η μεγαλύτερη κίνηση συγκεντρώνεται στην ομώνυμη πρωτεύουσα και λιμάνι του νησιού.

Πολύ γραφική πόλη που χαρακτηρίζεται από στενά σοκάκια και όμορφες γειτονιές με διώροφα ολόλευκα σπίτια, όπου κυριαρχεί η παραδοσιακή αρχιτεκτονική.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν το Αρχαιολογικό Μουσείο, η Χατζοπούλειος Δημοτική Βιβλιοθήκη, ο Μητροπολιτικός Ναός του Αγίου Γεωργίου και φυσικά το Ρολόϊ στην κεντρική πλατεία της πόλης και ο Παλιός Ναύσταθμος.

Το Ασκέλι σε απόσταση 3 χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα, είναι μία παραθαλάσσια περιοχή με πολλά πεύκα που φθάνουν μέχρι τις υπέροχες ακτές.

Ντετέκτιβ στον Πόρο

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στον Πόρο και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στον Πόρο γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στον Πόρο επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στον Πόρο