ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στους Δελφούς

Ντετέκτιβ στους Δελφούς

Ντετέκτιβ στους Δελφούς – Ντετέκτιβ Δελφοί – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών

Ντετέκτιβ στους Δελφούς

Λίγα λόγια για τους Δελφούς

Οι Δελφοί έχουν χαρακτηριστεί ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από την UNESCO και συγκεντρώνουν πλήθος επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Στους Δελφούς που αναφέρονται ως «Ομφαλός της Γης», βρισκόταν το σημαντικότερο μαντείο της ελληνικής αρχαιότητας, αφιερωμένο στο θεό Απόλλωνα, όπου η Πυθία μετέφερε στους ενδιαφερόμενους τους χρησμούς του θεού.

Κατά την αρχαιότητα υπήρξε τόπος πνευματικής συνάντησης και μεγάλο θρησκευτικό κέντρο με πολλά ιερά.

Δεκάδες είναι το αξιοθέατα που κεντρίζουν σήμερα το ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων επισκεπτών.

Τα σημαντικότερα από αυτά είναι ο Ναός του Απόλλωνα, το Αρχαίο Θέατρο Δελφών, το Αρχαιολογικό Μουσείο Δελφών, ο Θησαυρός των Αθηναίων, η Ιερά Οδός, η Κασταλία Πηγή και ο Θόλος της Αθηνάς Προναίας.

Στο Αρχαιολογικό Μουσείο που στεγάζεται σε διώροφο κτίριο αποτελούμενο από 14 αίθουσες βρίσκονται σημαντικά εκθέματα όπως αγάλματα, γλυπτά και έργα μικροτεχνίας.

Από αυτά ξεχωρίζει ο Ηνίοχος που αποτελεί αναμφισβήτητα το σημαντικότερο από τα εκθέματα του μουσείου.

Η σύγχρονη πόλη των Δελφών βρίσκεται χτισμένη σε υψόμετρο 570 μέτρων δίπλα από τον παγκοσμίου φήμης αρχαιολογικό χώρο, με θέα στον κόλπο της Ιτέας και στον ελαιώνα της Άμφισσας.

Αξίζει να επισκεφθεί κανείς τον παλαιό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου και το Ναό του Αγίου Νικολάου.

Ο σύγχρονος οικισμός παρουσιάζει μεγάλη τουριστική κίνηση, τόσο λόγω του αρχαιολογικού χώρου όσο και λόγω της κοντινής του απόστασης από το δημοφιλές χειμερινό θέρετρο της Αράχωβας και του Χιονοδρομικού Κέντρου του Παρνασσού.

Στο σύγχρονο οικισμό λειτουργεί μεγάλος αριθμός από ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα – δωμάτια που εγγυώνται ευχάριστη και άνετη διαμονή.

Οι Δελφοί απέχουν περίπου 170 χιλιόμετρα από την Αθήνα.

Ντετέκτιβ στους Δελφούς

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στους Δελφούς και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στους Δελφούς γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στους Δελφούς επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στους Δελφούς