ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στο Βόλο

Ντετέκτιβ στο Βόλο

Ντετέκτιβ στο Βόλο – Ντετέκτιβ Βόλος – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών στο Βόλο

Ντετέκτιβ στο Βόλο

Λίγα λόγια για το Βόλο

Πρωτεύουσα του νομού Μαγνησίας, μεγάλη σύγχρονη πόλη και ένα από τα σημαντικότερα Ελληνικά λιμάνια.

Ο Βόλος βρίσκεται χτισμένος στο μυχό του Παγασητικού κόλπου, κοντά στη θέση των αρχαίων πόλεων Δημητριάδος, Ιωλκού, Παγασών και στους πρόποδες του Πηλίου του βουνού των Κενταύρων.

Απέχει 330 χιλιόμετρα από την Αθήνα και 214 από τη Θεσσαλονίκη.

Αποτελεί σημαντικό εμπορικό, οικονομικό και τουριστικό κέντρο.

Η πρόσβαση στα μαγευτικά ορεινά χωριά του Πηλίου, στο χιονοδρομικό κέντρο αλλά και στις μοναδικές παραλίες του Παγασητικού είναι πολύ εύκολη.

Το εμπορικό λιμάνι της πόλης παρέχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα κοντινά νησιά των Σποράδων, ενώ και το συγκοινωνιακό δίκτυο είναι άριστο.

Διαθέτει επίσης ένα σύγχρονο αεροδρόμιο, που βρίσκεται μεταξύ Νέας Αγχιάλου και Αλμυρού σε απόσταση 26 χιλιομέτρων από το κέντρο της πόλης.

Ο Βόλος είναι μία πολύ όμορφη, σύγχρονη πόλη με πολύ καλή τουριστική υποδομή, άριστη ρυμοτομία, πολλά αξιοθέατα και μουσεία.

Φημίζεται για τα τσιπουράδικα και μεζεδοπωλεία που βρίσκονται σε κάθε γωνιά της πόλης αλλά κυρίως στην παραλιακή οδό που διαρκώς σφύζει από ζωή.

Ντετέκτιβ στο Βόλο

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στο Βόλο και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στο Βόλο γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στο Βόλο επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στο Βόλο