ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στο Γαλαξίδι

Ντετέκτιβ στο Γαλαξίδι

Ντετέκτιβ στο Γαλαξίδι – Ντετέκτιβ Γαλαξίδι – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών στο Γαλαξίδι

Ντετέκτιβ στο Γαλαξίδι

Λίγα λόγια για το Γαλαξίδι

Παραθαλάσσια πόλη του Νομού Φωκίδας που υπάγεται στο Δήμο Δελφών.
Βρίσκεται στις βόρειες ακτές του Κορινθιακού κόλπου σε απόσταση 217 χιλιομέτρων από την Αθήνα.

Όμορφη, ιστορική και αρχοντική πόλη με ιδιαίτερο νησιώτικο χρώμα και σημαντικά αξιοθέατα, προσελκύει πολλούς παραθεριστές κατά την καλοκαιρινή κυρίως περίοδο.

Το Γαλαξίδι βρίσκεται χτισμένο στη θέση της αρχαίας πόλης Οιάνθειας.

Τα κυριότερα αξιοθέατα είναι ο Ιερός Ναός του Αγίου Νικολάου στο ψηλότερο σημείο της πόλης, ο Ιερός Ναός της Αγίας Παρασκευής, η Μονή Αγίου Σωτήρος, το Λαογραφικό Μουσείο και το Ναυτικό και Εθνολογικό Μουσείο τρανή απόδειξη της ναυτικής ιστορίας της πόλης.

Ξεχωριστή θέση επίσης κρατούν τα αρχοντικά του Γαλαξιδίου, νεοκλασικά κτίσματα που η αρχιτεκτονική τους αποδεικνύει το ένδοξο παρελθόν της πόλης.

Χαρακτηριστικά τους οι χρωματιστές προσόψεις, οι μαρμάρινες αψίδες, οι βοτσαλωτές αυλές και πέτρινα μπαλκόνια διακοσμημένα με ακρόπρωρα πλοίων.

Από αυτά ξεχωρίζουν το Αρχοντικό Τσαλαγγύρα όπου σήμερα στεγάζεται το Δημαρχείο, το Αρχοντικό Αγγελή όπου βρίσκεται το Λαογραφικό Μουσείο και το πέτρινο Παρθεναγωγείο κτίσμα του 1880 που σήμερα έχει ανακηρυχθεί ως διατηρητέο μνημείο.

Ντετέκτιβ στο Γαλαξίδι

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στο Γαλαξίδι και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στο Γαλαξίδι γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στο Γαλαξίδι επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στο Γαλαξίδι