ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στο Μέτσοβο

Ντετέκτιβ στο Μέτσοβο

Ντετέκτιβ στο Μέτσοβο – Ντετέκτιβ Μέτσοβο – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών 

Ντετέκτιβ στο Μέτσοβο

Λίγα λόγια για το Μέτσοβο

Ορεινή, παραδοσιακή κωμόπολη στο Νομό Ιωαννίνων και δημοφιλέστατος χειμερινός προορισμός διακοπών.

Βρίσκεται στο ανατολικό άκρο του Νομού, κοντά στα όρια με το Νομό Τρικάλων, στις βόρειες πλαγιές της οροσειράς της Πίνδου και σε υψόμετρο 1200 μέτρων.

Καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη του Μετσόβου, έπαιξε το γεγονός του ότι αποτελεί την πατρίδα γνωστών εθνικών ευεργετών, όπως του Γεωργίου Αβέρωφ, του Μιχαήλ Τοσίτσα, του Νικόλαου Στουρνάρα, αλλά και του μετέπειτα Ευάγγελου Αβέρωφ Τοσίτσα

Σημαντικά διατηρητέα θρησκευτικά μνημεία στο Μέτσοβο είναι το μοναστήρι της Θεοτόκου, κοντά στο Μετσοβίτικο ποταμό, το Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου στα νότια της κωμόπολης και το μοναστήρι της Ζωοδόχου πηγής στη θέση Κιάτρα Ρόσσια.

Αξιόλογο είναι επίσης το Λαογραφικό Μουσείο του Ιδρύματος Τοσίτσα, το οποίο στεγάζει παραδοσιακά ξυλόγλυπτα έπιπλα, υφαντά, κεντήματα, χρυσοκέντητες φορεσιές, διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα, όπλα, νομίσματα καθώς και αγροτικά σκεύη της περιόδου 1650-1850.

Το Μέτσοβο θεωρείται από τους πλέον δημοφιλείς χειμερινούς ταξιδιωτικούς προορισμούς και προτιμάται ιδιαίτερα από τους φυσιολάτρες, λόγω των πεζοπορικών διαδρομών που προσφέρει και των δύο μικρών χιονοδρομικών κέντρων που λειτουργούν.

Η σύνδεση με την Εγνατία Οδό ( έργο που ολοκληρώθηκε το 2009) έπαιξε μεγάλο ρόλο, ώστε η πρόσβαση στο Μέτσοβο να γίνει πιο προσιτή και αυτό συνέτεινε σημαντικά στην τουριστική ανάπτυξη της κωμόπολης.

Ντετέκτιβ στο Μέτσοβο

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στο Μέτσοβο και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στο Μέτσοβο γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στο Μέτσοβο επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στο Μέτσοβο