ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στο Ξυλόκαστρο

Ντετέκτιβ στο Ξυλόκαστρο

Ντετέκτιβ στο Ξυλόκαστρο – Ντετέκτιβ Ξυλόκαστρο – Γραφείο Ερευνών 

Ντετέκτιβ στο Ξυλόκαστρο

Λίγα λόγια για το Ξυλόκαστρο

Παραθαλάσσια πόλη του Νομού Κορινθίας και έδρα του δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, σε απόσταση 120 χιλιομέτρων από την Αθήνα, 34 από την Κόρινθο και περίπου 95 από την Πάτρα.

Το Ξυλόκαστρο θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους ταξιδιωτικούς προορισμούς της Πελοποννήσου, με σημαντική τουριστική κίνηση και άριστη υποδομή σε καταλύματα διαμονής, εστίαση και διασκέδαση.

Σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες αποτελεί η άριστα οργανωμένη και βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία της πόλης.

Επίσης πολλοί εκδρομείς επιλέγουν το Ξυλόκαστρο ως ορμητήριο για εξορμήσεις προς τη Ζήρεια, το φαράγγι της Φόνισσας και το γραφικά ορεινά χωριά των Τρικάλων Κορινθίας.

Στα ενδιαφέροντα αξιοθέατα της περιοχής συμπεριλαμβάνονται η Μονή της Παναγίας της Κορφιώτισσας, κτίσμα του 17ου αιώνα που βρίσκεται στο νότιο τμήμα του χωριού Καμάρι σε υψόμετρο 730 μέτρων με μοναδική θέα και η επιβλητική εκκλησία του Αγίου Βλασίου στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Σημεία ενδιαφέροντος στην περιοχή αποτελούν επίσης το φυσικό πευκόδασος του Πευκιά που βρίσκεται ανάμεσα στο Ξυλόκαστρο και στη Συκιά και οι εκπληκτικές παραλίες της.

Ντετέκτιβ στο Ξυλόκαστρο

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στο Ξυλόκαστρο και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στο Ξυλόκαστρο γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στο Ξυλόκαστρο επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στο Ξυλόκαστρο