ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στο Ρίο

Ντετέκτιβ στο Ρίο

Ντετέκτιβ στο Ρίο – Ντετέκτιβ Ρίο – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών στο Ρίο

Ντετέκτιβ στο Ρίο

Λίγα λόγια για το Ρίο

Παραλιακός οικισμός του Δήμου Πατρέων, που βρίσκεται σε απόσταση μόλις 8 χιλιομέτρων από την πόλη της Πάτρας, στην περιοχή του ομώνυμου ακρωτηρίου.

Συνορεύει με πολλούς άλλους οικισμούς όπως το Ακταίο, το Κάτω Καστρίτσι και τη συνοικία Προάστιο της Πάτρας.

Στο Ρίο βρίσκονται το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών και φυσικά η γνωστή σε όλους γέφυρα και το πορθμείο Ρίου – Αντιρρίου.

Η καλωδιωτή γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου που ονομάζεται επίσημα «Γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης» αποπερατώθηκε και τέθηκε σε λειτουργία το 2004.

Χάρη στο μεγάλο αυτό έργο επιτεύχθηκε η σύζευξη μεταξύ Ρίου και Αντιρρίου αλλά και η σύνδεση της Πελοποννήσου με τη Δυτική ηπειρωτική Ελλάδα.

Δίπλα στη γέφυρα βρίσκεται και το Κάστρο του Ρίου το οποίο είναι επισκέψιμο και παράλληλα χρησιμοποιείται για πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Ντετέκτιβ στο Ρίο

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στο Ρίο και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στο Ρίο γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στο Ρίο επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στο Ρίο