ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στη Ναύπακτο

Ντετέκτιβ στη Ναύπακτο – Ντετέκτιβ Ναύπακτος – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών στη Ναύπακτο – Ιδιωτικές Έρευνες στη Ναύπακτο

Ντετέκτιβ στη Ναύπακτο - Ντετέκτιβ Ναύπακτος

♦ Πρώτη Θέση Google για γραφεία ιδιωτικών Ντετέκτιβ στη Ναύπακτο ♦

Λίγα λόγια για τη Ναύπακτο

Η Ναύπακτος είναι μια πανέμορφη παραλιακή πόλη του νομού Αιτωλοακαρνανίας στον Κορινθιακό κόλπο που παρουσιάζει μεγάλη τουριστική κίνηση κατά τους καλοκαιρινού κυρίως μήνες.

Χτισμένη ανάμεσα στο Αντίρριο και στις εκβολές του ποταμού Μόρνου θεωρείται από τις πιο όμορφες πόλεις της Στερεάς Ελλάδος.

Η Ναύπακτος είναι μία από τις αρχαιότερες Ελληνικές πόλεις που γνώρισε περιόδους μεγάλης ακμής και συνδέθηκε με αξιοσημείωτα ιστορικά γεγονότα.
Η πλούσια ιστορία της πόλης αποδεικνύεται και από τα αξιοθέατα όπως το ομώνυμο κάστρο, το Ενετικό λιμάνι, τις παραδοσιακές κατοικίες και τα πλακόστρωτα σοκάκια στο κέντρο της.

Η Ναύπακτος αποτελεί έναν αγαπημένο ταξιδιωτικό προορισμό και διαθέτει αξιόλογη τουριστική υποδομή. Λειτουργούν πολλά ξενοδοχεία κάθε κατηγορίας, ξενώνες, πανσιόν που εγγυώνται ευχάριστη και ποιοτική διαμονή.

Κοντά στην πόλη υπάρχουν δύο πανέμορφες και ολοκάθαρες παραλίες: το Γρίμποβο στα ανατολικά και η Ψανή στα δυτικά μήκους ενός χιλιομέτρου.

Αξιοθέατα στη Ναύπακτο

Σημαντικά αξιοθέατα της πόλης είναι ο Πύργος Μπότσαρη που φιλοξενεί έκθεση αντιγράφων από πίνακες και χάρτες που σχετίζονται με την ιστορική Ναυμαχία της Ναυπάκτου.

Η Σιδερόπορτα συνδέει τη συνοικία, το λιμάνι και τη συνοικία του τζαμιού και θεωρείται ένα από τα πιο επιβλητικά έργα οχυρώσεων της πόλης.
Η Συνοικία του Τζαμιού απαρτίζεται από μικρά πέτρινα σπίτια και πάνω από τον προμαχώνα του δευτέρου διαζώματος θα αντικρύσετε το Ρολόι της πόλης κτίσμα του 1914.

Στη συνέχεια του λιμανιού βρίσκεται το Στενοπάζαρο η παλιά αγορά της πόλης ενώ στο τέρμα του δεσπόζει ο Μητροπολιτικός Ναός του Αγίου Δημητρίου, το Δημαρχείο και ακριβώς απέναντι το αρχοντικό του γνωστού λογοτέχνη Γεωργίου Αθανασιάδη – Νόβα.

Ντετέκτιβ στη Ναύπακτο

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στη Ναύπακτο και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στη Ναύπακτο γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.


Ντετέκτιβ στη Ναύπακτο

Κόστος Ιδιωτικού Ντετέκτιβ για υποθέσεις στην περιοχή της Ναυπάκτου

Το κόστος για μια έρευνα στην περιοχή της Ναυπάκτου  εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Εμείς θα φροντίσουμε να διεκπεραιωθεί η υπόθεσή σας σύντομα με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και με το χαμηλότερο κόστος.


Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Πέτρου Δρόλια

Η επικοινωνία με το γραφείο μας είναι άμεση, όλες τις τηλεφωνικές κλήσεις τις απαντάει προσωπικά ο ιδιωτικός ντετέκτιβ κ. Πέτρος Δρόλιας.

Ντετέκτιβ Ναύπακτος επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια – 

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στη Ναύπακτο


Ντετέκτιβ Νέα Ιωνία ♦