ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ντετέκτιβ στη Νέα Φιλαδέλφεια – Ντετέκτιβ Νέα Φιλαδέλφεια – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών στη Νέα Φιλαδέλφεια – Ιδιωτικές Έρευνες στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ντετέκτιβ στη Νέα Φιλαδέλφεια

♦ Πρώτη Θέση Google για Ντετέκτιβ στη Νέα Φιλαδέλφεια ♦

Λίγα λόγια για τη Νέα Φιλαδέλφεια

Η Νέα Φιλαδέλφεια είναι περιοχή στα βορειοδυτικά πρόαστια της Αθήνας και έδρα του Δήμου Νέα Φιλαδελφείας – Νέας Χαλκηδόνας.

Το 1924 η Επιτροπή Αποκαταστάσεως Προσφύγων δημιούργησε οικισμό προκειμένου να στεγασθούν Μικρασιάτες πρόσφυγες, όπου οι πρώτοι εγκαταστάθηκαν τον Ιούλιο του 1927.

Το Άλσος της Νέας Φιλαδελφείας με συνολική έκταση 420 στρεμμάτων είναι σημαντικός πνεύμονας πρασίνου στην περιοχή και θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους στην Αθήνα.

Επίσης, αξιόλογο είναι το Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού «Φιλιώ Χαϊδεμένου» όπου στεγάζονται ιστορικά κειμήλια από τη Μικρά Ασία.

Συγκοινωνιακά η Νέα Φιλαδέλφεια συνδέεται με την Αθήνα με λεωφορειακές γραμμές ΟΑΣΑ και τρόλει, ενώ εξυπηρετείται από τους σταθμούς του ηλεκτρικού σιδηδρόμου Πευκάκια, Περισσός και Άνω Πατήσια.

Ντετέκτιβ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στη Νέα Φιλαδέλφεια και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στη Νέα Φιλαδέλφεια γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.

Ντετέκτιβ στη Νέα Φιλαδέλφεια επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ντετέκτιβ στα Πατήσια