ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στη Ρόδο

Ντετέκτιβ στη Ρόδο – Ντετέκτιβ Ρόδος – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών στη Ρόδο – Ιδιωτικές Έρευνες στη Ρόδο

Ντετέκτιβ στην Ρόδο

♦ Πρώτη Θέση Google για Ντετέκτιβ  ♦

Λίγα λόγια για τη Ρόδο

Η Ρόδος είναι το μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων και το τέταρτο σε έκταση στην Ελλάδα.
Θεωρείται από τους δημοφιλέστερους και πλέον κοσμοπολίτικους τουριστικούς προορισμούς στη χώρα μας διεθνούς φήμης και ακτινοβολίας.

Χαρακτηρίζεται από ατέλειωτη φυσική ομορφιά, αντιθέσεις τοπίου, δεκάδες αξιοθέατα και μνημεία, πανέμορφα χωριά και υπέροχες παραλίες για όλα τα γούστα.

Η γοητευτική και κοσμοπολίτικη ομώνυμη πρωτεύουσα χωρίζεται σε δύο τμήματα την Μεσαιωνική και τη Νέα πόλη.

Η Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου έχει χαρακτηρισθεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς.
Περιβάλλεται από τα πανίσχυρα μεσαιωνικά τείχη με επτά μεγαλοπρεπείς πύλες.

Το πιο ξεχωριστό κομμάτι της Μεσαιωνικής πόλης είναι η λιθόστρωτη οδός των Ιπποτών που καταλήγει στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, ένα επιβλητικό και τεράστιο οικοδόμημα με πολλές εντυπωσιακές αίθουσες.

Ντετέκτιβ στη Ρόδο

Άλλα εξίσου σημαντικά κτίρια είναι το Παλιό Νοσοκομείο όπου σήμερα στεγάζεται η Αρχαιολογική Υπηρεσία, η Παναγία του Κάστρου κτίσμα του 11ου αιώνα και το Νοσοκομείο των Ιπποτών όπου σήμερα στεγάζεται το Αρχαιολογικό Μουσείο.

Σημαντική θέση επίσης στην παλιά πόλη κατέχουν το παλάτι του Ναυαρχείου, η Καστελλανία, το νοσοκομείο της Αγίας Αικατερίνης, ερείπια εκκλησιών και τούρκικα τζαμιά.

Στην παλιά πόλη της Ρόδου βρίσκονται και τα κυριότερα μουσεία και συλλογές όπως το Αρχαιολογικό Μουσείο, η Λαογραφική Συλλογή, η Δημοτική Πινακοθήκη και η Παλαιοχριστιανική και Βυζαντινή Συλλογή.

Η σύγχρονη πόλη της Ρόδου που συνεχώς σφύζει από ζωή αποτελεί σημαντικό εμπορικό, διοικητικό και τουριστικό κέντρο.

Σημαντικά αξιοθέατα της πόλης θεωρούνται Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης στις Εκατό Χουρμαδιές, η Εκκλησία του Ευαγγελισμού και το Φρούριο του Αγίου Νικολάου με το ομώνυμο εκκλησάκι και φάρο.

Το πιο πολυφωτογραφημένο σημείο του νησιού είναι αναμφισβήτητα τα δύο χάλκινα ελάφια πάνω στους ψηλούς κίονες που δεσπόζουν στην είσοδο του λιμανιού.
Εξέχουσα θέση κατέχει η Λίνδος με το περίφημο μεσαιωνικό χωριό και την Ακρόπολη της Λίνδου να δεσπόζει στην κορυφή του λόφου.

Ντετέκτιβ στη Ρόδο

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στη Ρόδο και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στη Ρόδο γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.


Ντετέκτιβ στην Ρόδο

Κόστος Ιδιωτικού Ντετέκτιβ για υποθέσεις στην περιοχή της Ρόδου

Το κόστος για μια έρευνα στην περιοχή της Ρόδου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Εμείς θα φροντίσουμε να διεκπεραιωθεί η υπόθεσή σας σύντομα με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και με το χαμηλότερο κόστος.


Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Πέτρου Δρόλια

Η επικοινωνία με το γραφείο μας είναι άμεση, όλες τις τηλεφωνικές κλήσεις τις απαντάει προσωπικά ο ιδιωτικός ντετέκτιβ κ. Πέτρος Δρόλιας.

Ντετέκτιβ Ρόδος επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια – 

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στη Ρόδο


Ντετέκτιβ Σαντορίνη  ♦