ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στη Θεσσαλονίκη

Ντετέκτιβ στη Θεσσαλονίκη – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών στη Θεσσαλονίκη – Ντετέκτιβ Θεσσαλονίκη – Ιδ. Ντετέκτιβ στη Θεσσαλονίκη

Ντετέκτιβ στη Θεσσαλονίκη - Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών στη Θεσσαλονίκη

♦ Πρώτη Θέση Google για Ντετέκτιβ στη Θεσσαλονίκη ♦

Λίγα λόγια για τη Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη, η συμπρωτεύουσα, είναι η μεγαλύτερη πόλη σε έκταση και πληθυσμό πόλη της Μακεδονίας και έδρα του ομώνυμου δήμου.

Βρίσκεται στο δυτικό τμήμα της Περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης, στο μυχό του Θερμαϊκού κόλπου.

Η γενική θέση της πόλης, το λιμάνι και το αεροδρόμιο αλλά και η φυσική οχύρωση της καθιστούν τη Θεσσαλονίκη μεγάλο εμπορικό, πολιτιστικό και συγκοινωνιακό κέντρο.

Στο νότιο τμήμα της βρίσκονται οι περιοχές της Θέρμης και του αεροδρομίου, ενώ στο νοτιοανατολικό η περιοχή του Πανοράματος σε υψόμετρο 250 μέτρων.

Το πλέον σημαντικό σημείο της Θεσσαλονίκης είναι αναμφισβήτητα το Ιστορικό Κέντρο όπου και βρίσκονται τα περισσότερα καταστήματα, δημόσιες υπηρεσίες, αξιοθέατα και χώροι αναψυχής.

Το Ιστορικό Κέντρο αποτελείται από τις συνοικίες: Βαρδάρης, Λαδάδικα, Φράγκων, Καπάνι, Αριστοτέλους, Διαγώνιος, Ναυαρίνου, Ροτόντα, Αγία Σοφία, Πλατεία Αρχαίας Αγοράς, Ιπποδρόμιο και Λευκός Πύργος.

Αξιόλογα μνημεία και αξιοθέατα της πόλης είναι η Πλατεία Αριστοτέλους, ο Πύργος του ΟΤΕ, ο ανδριάντας του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Νέα Παραλία και άλλα αμέτρητα.

Η Θεσσαλονίκη διαθέτει μεγάλο αριθμό από μουσεία με πλούσιες συλλογές όπως το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, του Λευκού Πύργου, Μοντέρνας Τέχνης, η Δημοτική Πινακοθήκη, το Πολεμικό Μουσείο και άλλα πολλά.

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης αποτελεί μια σπουδαία ετήσια εμπορική εκθεσιακή εκδήλωση ύψιστης σημασίας που γίνεται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο και διοργανώνεται από τη HELEXPO

Ντετέκτιβ στη Θεσσαλονίκη

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στη Θεσσαλονίκη και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στη Θεσσαλονίκη γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.


Ντετέκτιβ στη Θεσσαλονίκη

Κόστος Ιδιωτικού Ντετέκτιβ για υποθέσεις στην περιοχή της Θεσσαλονίκης

Το κόστος για μια έρευνα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Εμείς θα φροντίσουμε να διεκπεραιωθεί η υπόθεσή σας σύντομα με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και με το χαμηλότερο κόστος.


Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Πέτρου Δρόλια

Η επικοινωνία με το γραφείο μας είναι άμεση, όλες τις τηλεφωνικές κλήσεις τις απαντάει προσωπικά ο ιδιωτικός ντετέκτιβ κ. Πέτρος Δρόλιας.

Ντετέκτιβ στη Θεσσαλονίκη επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια – 

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στη Θεσσαλονίκη


Ντετέκτιβ στην Μεταμόρφωση ♦