ντετέκτιβ

Ντετέκτιβ στην Ηλιούπολη

Ντετέκτιβ στην Ηλιούπολη – Ντετέκτιβ Ηλιούπολη – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών στην Ηλιούπολη – Ιδιωτικές Έρευνες στην Ηλιούπολη

Ντετέκτιβ Ηλιούπολη - Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών στην Ηλιούπολη

♦ Πρώτη Θέση Google για Ντετέκτιβ στην Ηλιούπολη ♦

Λίγα λόγια για την Ηλιούπολη

Η Ηλιούπολη βρίσκεται στις νοτιοδυτικές παρυφές του Υμηττού σε υψόμετρο 210 μέτρων και αποτελεί Δήμο της Περιφέρειας Αττικής.

Χαρακτηρίζεται από καλή ρυμοτομία, αρκετό πράσινο και διαθέτει πολλές πλατείες όπως η Πλατεία Εθνικής Αντίστασης, 25ης Μαρτίου και Ανεξαρτησίας.

Η Ηλιούπολη διαιρείται σε μικρότερες τοπικές συνοικίες από τις οποίες οι πιο γνωστές είναι η Αγία Μαρίνα, ο Άγιος Κωνσταντίνος – Κανάρια, η Άνω Ηλιούπολη, το Πανόραμα και η Κάτω Ηλιούπολη.

Συγκοινωνιακά η περιοχή εξυπηρετείται με Δημοτική συγκοινωνία, αρκετές λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΑ και κυρίως με τη γραμμή 2 του μετρό της Αθήνας.

Ντετέκτιβ στην Ηλιούπολη

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ( Ντετέκτιβ ) του κ. Πέτρου Δρόλια διαθέτουν την υπ’ αριθμόν 4891/7/90 κρατική άδεια λειτουργίας  γραφείου ιδιωτικών ερευνών η οποία έχει εκδοθεί από το υπουργείο προστασίας του πολίτη και  εδρεύουν επί της οδού Αιόλου 104 στην Αθήνα από το 1994.

Αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στην Ηλιούπολη και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης στην Ηλιούπολη γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και με την φυσική παρουσία του Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρου Δρόλια.


Ντετέκτιβ στην Ηλιούπολη

Κόστος Ιδιωτικού Ντετέκτιβ για υποθέσεις στην περιοχή της Ηλιούπολης

Το κόστος για μια έρευνα στην περιοχή της Ηλιούπολης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Εμείς θα φροντίσουμε να διεκπεραιωθεί η υπόθεσή σας σύντομα με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και με το χαμηλότερο κόστος.


Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Πέτρου Δρόλια

Η επικοινωνία με το γραφείο μας είναι άμεση, όλες τις τηλεφωνικές κλήσεις τις απαντάει προσωπικά ο ιδιωτικός ντετέκτιβ κ. Πέτρος Δρόλιας.

Ντετέκτιβ στην Ηλιούπολη επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Αν θέλετε μπορείτε να συναντηθείτε με τον Ιδ. Ντετέκτιβ κ. Πέτρο Δρόλια και εκτός γραφείου.

Πλήρης εχεμύθεια –

Αιόλου 104, Αθήνα 105 64

Τηλέφωνο: 210 3212200 Κινητό: 699 3212200  ( Viber )

Βρείτε μας στο Facebook Ντετέκτιβ στην Ηλιούπολη


Ντετέκτιβ Παλλήνη ♦